Arama sonuçlarınız

1. T

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

RE: [ROM-LP-PORT] v4.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 @"Orochi™"  oley :) sizin isler cok cabuk oluyo zaten ptesi aksam hallolur gibi geliyor :) ama hayirlisi musait oldugunuz zaman yaparsiniz cok heycanlandim sacmaliyorum :))  :rool: [hr] Ne Zaman Paylaşacaksınız :DDD Çok Heycanlıyım Romu Silip...
  2. T

GMD 2 MİNİ güncelleme geldı ama guncellenmıyor...

System klasoru yoksa telefon acilmaz ki :)
  3. T

Sistem klasorlerini hosteren bir dosya yoneticisi ile (root browser veya es dosya yoneticisi tavsiyemdir) /system dizinine girin orada build.prop dosyasi var onu duzenleyin icinde ki su satirlari dedigim gibi yapin ro.product.locale.language=tr ro.product.locale.region=TR (Bu tr ve TR...
  4. T

Forumdaki anlatimlar cok basittir. Okumayi ve turkceyi bilmeniz yeterlidir. Takildiginiz yerde konu acin cevaplanir. İyi forumlar
  5. T

Mesaji duzenledim ona bakin rom onerilerine
  6. T

@"cenkkarakol72"  hangi stock rom versionunu yuklediniz ? [hr] Rootlu telde guncelleme yapilmaz . yapilsa bile tel brick olur unroot yapin yada tekrar atin romu @"cenkkarakol72" [hr] Orochi hocanin lolipoplari var turkce yada general mobilenin stock romu var turkce suan bulundugunuz romuda...
  7. T

RE: [ROM-LP-PORT] v4.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Hocam touchwizz portluyormusunuz paylasacakmisiniz ? @"Orochi™" merakla bekliyoruz
  8. T

POSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [4.4.2]POSP Rom by PoleStar Yarın Polestar Paylaşacak
  9. T

Root yapmadan ses yükseltme

Ben Rootsuz Başka Bilmiyorum ::D root atmamanızın sebebi nedir ?
  10. T

Root yapmadan ses yükseltme

Mtk Engineer Moduna Girip> Hardware Testing > Audio>  LoudSpeakerden Ayar Yaptınızmı ?
  11. T

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@"Orochi™"  Hocam Doğrumudur Touchwizz Mi gelicek Discovery 2 miniye :DD  :) :cool: :D :rool: :goodbye:
  12. T

Windows 10 (x86) Driver & Windows 7 (x86) Driver

RE: Windows 10 (x86) Driver Win 7 driver kursanız 10 a da uyumlu olur
  13. T

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Discovery 2 Minimi O ?  :) :cool: :D :rool: :goodbye:
  14. T

POSP Rom for II Mini by PoleStar

RE: [4.4.2]POSP Rom by PoleStar Bende bekliyorum iospyi @"PoleStar"  :) [hr] Artık Beklemiyorum ::D Yaptım Kendim :DD
  15. T

Usb Otg Kernel

Build.prop dosyasında otg yi yes yap
  16. T

RE: [ROM-LP-PORT] v4.0 DOOGEE VOYAGER 2 DG310 Tesekkur ederim :) peki siz hangi romdasiniz ? @"Orochi™"
  17. T

Meizu MX5 Hesap Makinası

Cihaz sizin cihazinizmi ?
  18. T

Ygs-Lys WhatsApp Grubu [TURKDEVS]

Katilmak istiyorum