Arama sonuçlarınız

1. C

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

arkadaşlar sim karttaki rehberimi görmüyor ne yapmalıyım
  2. C

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

şarjı nasıl 1 günü rahat çıkarır dimi gidgad ultimate kadar gider mi en az teşekkürler hepinize whattshapp bildirimleri veriyor mu
  3. C

gm 1 dokunmatik sorunu

gm discovery 1 de ekranın yukarısına doğru bir alanda dokunmatik çalışmıyor.ekran değişmeden tamir olur mu.ekran koruyucu takılı telefonumda tamirciler 100 tl civarına ekran değişcek diyorlar
  4. C

lg g2 tel hafızadan silinen videoyu kurtarma

lg g2 tel hafızadan silinen videoyu nasıl  kurtarırım
  5. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Telefonun dahili hafızasını kopyalanmıştım notebok PC ye. not yedegini. Bulma imkânı varmi
  6. C

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

eline sağlık güzel rom olmuş.pilin  daha uzun süre gitmesi için bir fixin varmı ya da önerin? bi de dolby fixini kurdım.nasıl kullanca.dolby fixi açıyom.donuk duruyor.bir işlem yapılmıyor
  7. C

CWM den Hiç bir Sıfırlama Yapmadan Yükle nasıl

paketi CWM den Hiçbir Sıfırlama Yapmadan Yükleme  nasıl yapılır fix paketlerde aynımı yüklenir
  8. C

Sony xperia z3 5.1 not prg

Bu Sony custom romun not programinin apk si lazim.başka bir roma kurmak istiyom.nasıl kuracam.bu romdaki not yedeklerini nasıl aktaririm
  9. C

Bu Sony custom romun not programinin apk si lazim.başka bir roma kurmak istiyom.nasıl kuracam.bu romdaki not yedeklerini nasıl aktaririm
  10. C

[CWM|Stock]GM Discovery JB v6777

kitkat stock romların hepsinde dokunmatik sapma olayımı var
  11. C

xperia z3 5.1. custom romdayım.bunu nasıl kurcam.stock recovery şart mı kurmak için
  12. C

buna root nasıl yaparız
  13. C

[4.2.1][FLASH TOOL] GM Discovery 16GB Jellybean v6777

telefonumda xpreia z3 5.1 rom var.üstüne bunu kurabilirmiyim
  14. C

Ayarlardan Uygulamalara  gir. xperia klavyeye gir.güncellemeyi kaldır   düzelir
  15. C

Zil ve ahize sesini nasıl artırabilirim
  16. C

gm 1 den wifi pcye verme

GM 1 den wifiyi pcye USB ile verme.mobil veri değil.telin aldığı Wi-Fi yı vercem
  17. C

(çözüldü)sd karttan rom kurulurmu

hepinize teşekkürler.sayenizde çözdüm
  18. C

(çözüldü)gm 1 açılışta kalıyor yardım

RE: gm 1 açılışta kalıyor yardım orjinal 16 gb kit kat yükleme aracıyla sorun çözüldü.teşekkürler ekim 2015 güncellemesinde brick olmuştu. [hr] hepinize teşekkürler.sayenizde çözdüm [hr] sağol kardeş
  19. C

GM Discovery 1 Hard Brick oldu

RE: GM Discovery 1 Hard Brick oldu [ Çözüldü ] orjinal 16 gb kit kat yükleme aracıyla sorun çözüldü.teşekkürler ekim 2015 güncellemesinde brick olmuştu.