Arama sonuçlarınız

1. Oxygen

stock recovery yükleyemiyorum

Stock recovery istiyorsan Sp Flash Tool ile KK flashla eğer CWM veya PhiLz ya da TWRP istiyorsan da Root + Mobile Uncle Tools ile ya da Flashify veya Rashr ile recovery flashla. @Snake 'in de dediği gibi biraz daha açıklayıcı olursan daha iyi olur.
  2. Oxygen

[GÜNCELLEME][PORT][EDIT][4.4.2]SAMSUNG GALAXY S4 ROM V2 BY RidersOfAnatolia™

Eline sağlık hocam güzel rom olmuş :) Discovery kullanmadım yani romda eksik gedik varmı yok mu bilmiyorum fakat.Eğer mümkünse nacizhane fikrim, flash - kamera ve galeri uygulamalarını daha estetik bir görünüme sahip uygulamalarla değiştirirseniz çok daha güzel durur ve eğer yine mümkünse...
  3. Oxygen

[MOD][LG G2|D802] 5.0.2 Stock Lollipop

[MOD][LG G2|D802] 5.0.2 Stock Lollipop LG Lollipop Romları İçin Mod Koleksiyonu Bütün dosyalar flashabledır. Backup almayı unutmayınız. - Yeni HomeScreen Animasyonları - LG MateriaL İconları - Ve Extra İconlar - G3 ve G Flex 2 Wallpaperları - G Flex 2 Kilit Ekranı...
  4. Oxygen

Telefon servisi

Böyle bir şey söz konusu bile değil.Servis onları yaptığı taktirde mahkemede herşey lehine olur.Yani servisin telefonu geri göndermemesi veya içinden parça alması vs mümkün değil.Ayrıca 10 gün değil garanti belgesinde azami iş günü süreci yazar.Eğer o süre zarfında cihazın sana gelmezse ise yeni...
  5. Oxygen

Yavaş Şarj Sorunu

Kaç saatte şarj oluyordu peki ?
  6. Oxygen

[ROM][PORT][4.4.2][ART]KingSing_S500[16gb]

%50 AOSP %50 ColorOS gibi duruyor rom :D Ama emeği geçen herkesin eline sağlık :)
  7. Oxygen

Yavaş Şarj Sorunu

Bunun bir çok nedeni var. - Rom varsa romdan kaynaklanabilir. - Şarj kablosunun içinde kırılma olmuştur buda şarj aletinin yeterli akımı cihaza iletememesinden yavaş şarj edebilir. - Adaptör bozulmuş olabilir. - Batarya'da sorun olabilir. Yani hem yazılımsal hemde donanımsal sorun...
  8. Oxygen

[Rom][Lg G2]Flashable Stock Lolipop V30A V30D

Hocam bende şuanda SElinux Mod tamam Vodofon'la alakalı verilerde temizlendi Battery Fix'de okey bir tek LTE ile Bump kernel optimizasyonu yok bunları nasıl yapabilirim ?
  9. Oxygen

[Rom][Lg G2]Flashable Stock Lolipop V30A V30D

Ben hala ilk sızıntı Stock VDF'deyim hocam senin tavsiyen nedir? İlk çıktığı günden beridir kullanıyorum en uzun kaldığım rom :) Bu arada RR'nin yeni sürümüde çıkmış onu kullandınız mı ?
  10. Oxygen

[EDİT][4.4.2]Cyanogen-Kat

Güzel rom olmuş - Eline ve Emeğine Sağlık :)
  11. Oxygen

DİSCOVERY ŞARJ !

Öncelikle bilmeniz gereken : Forum Kuralları 4.Mesaj yazarken tamamını büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle tamamını büyük harf kullanarak yazmayınız. 5. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım...
  12. Oxygen

Discovey ekranda sarı leke oluşması

Dışarda yaptırdıysan eğer Garanti kapsamı dışına çıkmış demektir.Eğer sorun yaşıyorsan yine Teknik Servise yaptırabilirsin fakat senin de biliceğin gibi ücret isterler. @hanedan43 eğer şuanda Stock Rom'da isen ve Stock Recovery ise cihazını garantiye gönderip ücretsiz değiştirebilirsin fakat...
  13. Oxygen

BEYLER YARDIM EDİN LÜTFEN

Öncelikle bilmeniz gereken : Forum Kuralları 4.Mesaj yazarken tamamını büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle tamamını büyük harf kullanarak yazmayınız. 5. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen...
  14. Oxygen

Kitkat'ta bildirim çubuğu sorunu

Xposed ve Gravity Box - Ardından Gravity Box'a girip Status Bar sekmesine gelip " Quick PullDown " a girmen lazım.İşlem bu kadar çıkan sekmede Left - Right diye yazıcak.
  15. Oxygen

MTK All In One v2.0 - Tüm MTK Araçları & Anlatımları

Uygulama arayüzü çok hoş gözüküyor eline sağlık :)
  16. Oxygen

[ANLATIM] Ayarlara Uygulama Kısayolu Ekleme

Eline sağlık hocam :) - Sen olmasan Discovery olmaz.Bu telefonu adam ilk ve en iyi kişilerden birisisin..
  17. Oxygen

Gionee Elife E5 Reboot Döngüsü Sorunu

Telefonda Stock Recovery var CWM flashlamamıştım.Stock CWM malesef yok.İşin kötü tarafı ne olduysa şimdi ekran da gelmiyor.Telefon hiç açılmıyor.
  18. Oxygen

Gionee Elife E5 Reboot Döngüsü Sorunu

1-) Ben ortam daha fazla gerilmesin sorun tatlıya bağlansın diye uğraşıyorum.Kusura bakmayın diyorum sanada orda tatsızlık için kusura bakma dedim.Belki dedim bir nebze de olsa tansiyon afifler sorun çözülür. 2-) Mesajlarım çok gitti kusura bakmayın diyebilmen güzel sağ elinle sol kulağını...
  19. Oxygen

[LED Bildirim] LG Touch LED Notifications

Eline sağlım hocam güzel paylaşım :) LG Led Touch baya kullanışlı ve bizim cihazlar için veli nimet olan bir uygulama ayrıca bilmeyen arkadaşlar içinde faydalı ve ayrıntılı bir konu olmuş :)
  20. Oxygen

Kapatıp açınca şarjın aniden %70 'den %30 ' a düşmesi sorunu?

Ben denediğim her telefonda faydasını gördüm ama işe yaramıyor diyorsan birde aşığıdakini denemeni tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=de Eğer buda işe yaramaz ise Root Explorer veya benzeri bir uygulama ile şarj %100 olunca "...