Arama sonuçlarınız

1. Oxygen

Gionee Elife E5 Reboot Döngüsü Sorunu

Bak hocam yukarda gereken işine yarayabilicek bütün açıklamaları yaptım.Okuma zahmetinde bulunsaydın iyi olurdu.Günlerdir bu sorunla uğraşıyorum.ADB ile ne yapıcağımı bilsem nasıl yapıcağımı bilsem merak etme buraya konu açıpta ne sizi ne de kendimi yormazdım belli ki bilmediğim için gelip...
  2. Oxygen

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Her hattın simgesini gösteriyor mu yoksa sadece Turkcell'e özgü birşey mi ?
  3. Oxygen

Yok mu bu sorunu çözmemde yardımcı olabilicek kimse ?
  4. Oxygen

Kapatıp açınca şarjın aniden %70 'den %30 ' a düşmesi sorunu?

Söyliyceğim adımları teker uygularsan sorun çözülebilir. Telefonu %100 şarj et - En az 2.5 saat bekle zaten ortalama o sürede şarjın %100 olur. %100 olduktan sonra 30 dakika daha bekle ve şarjdan çıkar. Telefonun şarjı %2 'ye gelene kadar kullan.  RootExplorer veya benzeri bir...
  5. Oxygen

Yardım edebilir misiniz ? :)
  6. Oxygen

Hocam ADB ile ilgili bişeyler buldum ama tam olarak anlamadım.
  7. Oxygen

Yardım edebilicek kimse yok mu ? Kusura bakmayın flood yapıyomuş gibi olucak ama günlerdir bu sorunu çözmeye çalışıyorum olmuyor bir türlü.
  8. Oxygen

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Yeterli depolama alanı yok sorunu partitiondan kaynaklanıyor.Eğer Stabil KK'dan geçiş yapmadıysanız Sp Flash Tool ise stock kk roma dönün ardından root ve re-partition yapıp romu yükleyin hatta bu işlemlerden önce telefon hafızasındaki ve sd karttaki bilgilerinizi yedekleyip biçimlendirirseniz...
  9. Oxygen

CM11 ONE+ ONE Lock Screen

One+ One LockScreen Flashable [hr] Sağolun hocam :)
  10. Oxygen

[PORT][OS] OsChina By_SmiLeToLiFe

Eline sağlık hocam kullanışlı roma benziyor :)
  11. Oxygen

Sende iyi yine açılıyor bende o da yok :D
  12. Oxygen

Öncelikle konuyu nereye açıcağımı bulamadım o yüzden buraya açtım.Yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın. Tatinium Backup ile sistemden Uc Browser'ı kaldırıp yerine Chrome Beta'yı koymak istedim fakat olmadı.Telefonu kapatıp açtım bu seferde reboot döngüsüne girdi fakat bildiğimiz bootanimation...
  13. Oxygen

CM11 ONE+ ONE Lock Screen

Hocam LG G2 ' de çalışırmı ? (CM11 romunda)
  14. Oxygen

[PAKET][CWM] Sistem Sesleri Paketleri

Eline sağlık hocam güzel paylaşım olmuş :)