Arama sonuçlarınız

1. Enes37

[PORT] ChurOS Stable for E-TAB 5

Eline Sağlık
  2. Enes37

[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom

CM12 Gelicekmi :)
  3. Enes37

E-Tab5 twrp root sonrası apk sorunu!!!Yardım lütfen.

Cvp: E-Tab5 twrp root sonrası apk sorunu!!!Yardım lütfen. Kırılmış Stock Romu Yükleyin Forumda Mevcut
  4. Enes37

Evde Meb Engeli

Sertifika yı Hiç Yüklemediğim Halde Aynı Sorun Bendede Var Meb Gerçekten Engellemiş Galiba
  5. Enes37

Carliv v3.3 for Etab 5

Eline Sağlık
  6. Enes37

Cvp: RE: [5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom Sistem Klasöründe build.prop dosyasını aç qemu.hw.mainkeys=0 yazısını bul ve 0 ı 1 yap kaydet tableti yeniden başlat  kapanır
  7. Enes37

Stock rom atarken %12 de kalıyor

3 tuşla tableti kapatın forumdaki stock romu indirip kurun sonra internetten flash tool indirip açın stock romdaki scatteri seçin format all + download seçeneğini seçip yüklemeyi deneyin
  8. Enes37

Obb li Uyguluma Kurulmama Sorunu Varmı Bide Bu Rom Kuruluyken Tekar Kurarsak Data Fix i Flashlamamıza Gerek Varmı
  9. Enes37

Kitkattan Lollipop a Geçerken İlla Dahili Depolamayı Sıfırlamak Zorundamıyız
  10. Enes37

! Acil Yardım ! Tablet kendi kendine kapanıp açılıyor !

Cvp: RE: ! Acil Yardım ! Tablet kendi kendine kapanıp açılıyor ! Fotoğraf Resim ve Müzik Silinmez Sadece Uygulamaların Silinir
  11. Enes37

! Acil Yardım ! Tablet kendi kendine kapanıp açılıyor !

Cvp: ! Acil Yardım ! Tablet kendi kendine kapanıp açılıyor ! Twrp den Rom Yükle
  12. Enes37

[AROMA][MM]CM13.0.4 for ETAB5 | Kronos

Cvp: RE: [6.0.1][STABİL][GÜNCELLEME]CM13 FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development Twrp den format data ya bas yes yaz sorun düzelir ama tablette birşeyin varsa yedekle silinir
  13. Enes37

Tablet Hiç Açılmıyor

3 tuşla tableti kapatın forumdaki stock romu indirip kurun sonra internetten flash tool indirip açın stock romdaki scatteri seçin format all + download seçeneğini seçip yüklemeyi deneyin
  14. Enes37

General Mobile E-tab 5 Stock Rom ile ilgili problem Acil..!!

15. Enes37

[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

Cvp: RE: [LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom Yaptım Hala Şifre İstiyor
  16. Enes37

Romu Kurdum Tableti Şifreledi Yeniden Başlattı ve Boot da Kaldı Açılmadı Bende Trwp den Stock Rom Yükledim ve Şimdi Tablet Açılmıyo Şifre İstiyo Wipe Yaptım Şifre Gitmedi Ne Yapmam Gerek
  17. Enes37

Cvp: [LP] Lollipop Stock Rom Tablet şifrelendikten sonra boot da kaldı açılmıyor