Arama sonuçlarınız

1. paclix

[LED Bildirim] LG Touch LED Notifications

Tuş ışıklarını bildirim ışığı olarak kullanabilmek için anlatım yapacağım. Bu yöntem %99 tüm romlarda çalışır fakat OS romlar izinlerini ayarlamak gerekebilir. LG Touch LED Notifications: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martinborjesson.o2xtouchlednotifications Alternatif...
  2. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Evet, diğeri JB sürümleri için.
  3. paclix

Cwm için söylediğimden bahsediyorsanız, hafıza kartını bilgisayara bağlıyor. O şekilde hafıza kartına dosya atabilirsiniz. Wipe veya format ile başlayan birşey yapmadığınız sürece veri kaybınız olmaz. Aveanın simgesi görünmüyor, Vodafone denemedim.
  4. paclix

Dediğim gibi kayda değer hiç birşey silinmedi. Ki boyutu yuksek önceki sürümlerde de cihaz pcye mtp modunda bağlanıyordu.
  5. paclix

Hata vermiyor ama HDR plugins kurmanız lazım. Full paket olarak eklerim müsait olunca ilk mesaja, isteyen kursun. Uyarı: 1080p video da görüntü bozuk.
  6. paclix

İş görür gibi, biraz deneyeyim düzgün çalışıyorsa konuya paket eklerim.
  7. paclix

Mesut hocayla 3 port denedik hiçbirinde yoktu, olsa silmezdik, ben de kullanıyordum JBde o özelliği :) Link atarsanız deneriz kamerayı.
  8. paclix

Öyle bir özellik yok ki zaten. JB sürümde vardı eğer doğru şeyi anladıysam. Sistemden öyle kayda değer hiç birşey silinmedi.
  9. paclix

Hayır hiçbir sorun olmaz. Dalvik ve art için iki ayrı paket verdim çünkü mesela şu an v1.2 art kullanan arkadaş dolby kurmak isterse ART için ayarlanmış dolby paketini kurmalı. Dalvik kullanan arkadaşta dalvik için ayarlı olanı. Yoksa Dolby iki modda da çalışıyor.
  10. paclix

Driver silmedik, romda öyle bir seçenek zaten yok. Ki konuda da belirttim dosya atmakta herhangi bir hız düşmesi bile yaşanmıyor. Yine de sizde sorun varsa cwmye girip mount and storage > mounth USB yaparak hafıza kartına dosya atabilirsiniz. Konuda partition yapılması gerek diye de yazıyor.
  11. paclix

Arkadaş konuyu okumuş, sorunu çözmüş :)
  12. paclix

Konuyu baştan sona okursanız her şey yazıyor arkadaşlar.
  13. paclix

Viper4Android sistem uygulaması değil, silebilirsiniz. Alternatif link eklendi, ROM içine dolby ekli. Viper4android silmeyi unuttum, indiren direkt silebilir.
  14. paclix

Süpersin Mesut hocam, ilk mesajı güncelliyorum. :) Ayrıca alternatif link vereceğim, Dolby paketini dahil ediyorum, en geç yarın gece linki eklerim... Bu arada V1.2 kullanan arkadaşlar Dolby yamasını direkt flashlayabilirsiniz, sistemde yeterince boş yer var :)