Arama sonuçlarınız

1. paclix

Arka Planda Youtubeden Video Oynatan Uygulama:Firetube

Arkaplanda video değilde ses oynatan program bilen var mı? Önceden pvstar vardı kapattılar
  2. paclix

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

Ben çözdüm sanırım. Sırasıyla: Google play hizmetleri güncelleyin Marketten Link2SD programını yükleyin Google play hizmetlerini bulun ve içine girin Menü tuşuna basın Güncellemeyi sisteme dahil et seçeneğine basın Gelen com.android.gapps uyarılarına tamam deyin Link2SD cihazı yeniden...
  3. paclix

Hocam google play hizmetleri durdu hatası veriyor, sizde o hata yok mu?
  4. paclix

Neden kimse haber etmedi ki :D Sonunda gelmiş, emeği geçen herkese teşekkürler.
  5. paclix

[5.11.5]MIUI v7 For GM Discovery

Beyler miuiyi 5.8.6 sürümünden bu yana sürekli kullanıyorum. Fakat en fazla 2 hafta içinde sistem çöküyor. Google play hizmetleri, gapps, systemui, ayarlar durdu hatası veriyor mecburen kapatıyorum bir daha telefon açılmıyor. Şu anda 5.11.5 sürümü kullanıyorum ve sisteme sadece font pack...
  6. paclix

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Kararlı sürümü bende bekliyorum. Teşekkürler.
  7. paclix

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

RE: [PORT-EDİT ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) BETA ROM bir tık daha hızlı olmuş fakat gapps düzgün gömülmemiş. Şu an google play kendini sildi, elle yükledim. Sisteme müdahale etmemiştim, benim telefonda bu aralar bir gariplik var ama yine de bilginiz olsun. Ek: Ekran kapanma animasyonu çok kötü...
  8. paclix

[UP][ART][4.4.2] HTC Style V2

Sense 7 uygulamalarını buradan aldım, ekstra bir şey yapmadım: http://www.fulmics.com/htc-sense/ Ekran görüntüleri yenilendi.
  9. paclix

Bu fixi yükleyin. başka yapacak birşey yok. https://yadi.sk/d/s0H8yTpJjNSuZ
  10. paclix

Romu paylaştım fakat sizde de BlinkFeed bozulabilir, baştan belirteyim.
  11. paclix

@"bioz"  Arama ekranı diğer romla aynıydı. @"Husnucan" Temaların nereye indiğini bilmiyorum, uygulama içine iniyor ve oradan uygulanıyor. Paylaşım iptal arkadaşlar. Sebebi, BlinkFeed ekranının birkaç saat/dakika sonra kendi kendine bozulması. Bütün gün ve gece uğraştım fakat çözüm...
  12. paclix

Ekran görüntülerinde ki fontun ismi Roboto Condensed, varsayılan olarak tüm Android romlarda gelen bir font.  Ayrıca bu fontla yayınlamayacağım romu, HTC M8 cihazın Sense custom romundan aldım fontlarını.
  13. paclix

Evet açılıyor. Temada indirdim fakat çin işi hep, orjinal kullanıyorum. Ek: Şimdi baktım da düzgün olarak bunu buldum. Yükleyen arkadaşlar öneri yapar artık
  14. paclix

En son geçen hafta birçok şey denemiştim. Açıkçası zamanımı bununla harcamakta istemiyorum, isteyen olursa bu değişiklikleri yapar bende konuya eklerim. :)
  15. paclix

@"SuperDroid", Apktool bilgisayarımda hiçbir zaman düzgün çalışmadı, yapabilecek olsam önce Ayarlar-Blinkfeed satırını silerim :) @"FoggyFa", Galeri simgesi gizleniyor, Kamera aynen kalıyor. Kısaca yanlış biliyorsun.
  16. paclix

Biliyorum fakat Google Kamera bizim cihazlarda verimli çalışmıyor. En son 720p çekim yapıyordu, 1080p görünmüyordu. Launcherden gizleme özelliği varken böylesi daha iyi.
  17. paclix

Daha önce forumda paylaşılan HTC Style romu Sense 6-7 apkları ile HTC romlara daha yakın hala getirmeye çalıştım.  Yapılan değişiklikler: - Google uygulamaları güncellendi. - Notlar, Galeri, Fotoğraf düzenleyici, Dosya yöneticisi, İnternet, Saat, Hava durumu, Temalar, Video oynatıcı...
  18. paclix

[HTC]Sense V6.0 Apkleri (Discovery Uyumlu)

Bir ara üşenmezsem HTC roma bunlarla beraber güncelleme vermeyi düşünüyorum. Mesut hocayla konuşayımda bakarız, elinize sağlık.
  19. paclix

C# Ders 1

Reklam ne alaka dostum? Adam elinden geldiğince bir şeyler yapmış ki kendisinin mi adı yazıyor bilmiyorum ama ismini yazması kadar normal bir şeyde yok. Konu doğru yerde ve ilgisi olanlar içinde gayet faydalı. Her şeye bu şekilde yorum yapmadan önce bu kriterleri önce bir düşünün. Elinize sağlık.
  20. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

Burada anlatım yapıldı. http://forum.turkdevs.com/konu-video-anlatim-miui-v6-anlatim-paylasim-bolumu.html?page=2