Arama sonuçlarınız

1. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Hayır yok maalesef. O özellik forumda ki JB/KK ColorOS sürümlerde mevcut.
  2. paclix

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Miui V6 Futura font pack güncellendi. Güncelleme iptal. Fontta türkçe karakterler var fakat uygulamarda bazı türkçe harfler görünmüyor. Başka font paketi bakacağım.
  3. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Ayarlar > Gizlilik > Cihaz yöneticisi(Tam hatırlayamadım) içine girin orada.
  4. paclix

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü MIUI V6 Futura Font Pack: Wipe yapmadan recoveryden flashlayın. V1: https://yadi.sk/d/RE2FA7_biPzTG Güncelleme iptal. Fontta türkçe karakterler var fakat uygulamarda bazı türkçe harfler görünmüyor. Başka font paketi bakacağım. Örnek:
  5. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes İndirdiğiniz temanın onizleme ekranı içine girin(uygula yazan yer) sayfayı aşağı indirin orada sil var.
  6. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Ana ekranda şeffaf olması notmal ama nasıl siyah yapıldığı hakkında fikrim yok. Eğer açık kaldığını düşünüyorsanız: Ayarlar > Mesajlar > Mi Mesaj(En üstte) kapatabilirsiniz.
  7. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Durum çubuğu zaten siyah değil mi? Farklı bir şeyden bahsediyorsunuz sanırım.
  8. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Yanlış anlamışım.
  9. paclix

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes http://forum.turkdevs.com/konu-video-anlatim-miui-v6-anlatim-paylasim-bolumu.html?pid=35180#pid35180
  10. paclix

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Kurduğunuz roma göre değişir ama font paketinde eksiklik olabilir. Bir ihtimalde system/etc/fallback_fonts.xml & system_fonts.xml düzenlemesi gerekebilir. Deneyerek bulmalısınız.
  11. paclix

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Fark ettiğinizi sanmıyorum ama eksik fontlar eklendi, birkaç yerde yazılar birbirine çok yakin görünüyordu o hata düzeltildi.
  12. paclix

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü MIUI V6 Helvetica(iOS) Font Pack V2 olarak güncellendi.
  13. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Gün içinde yenilerim. Hızlıresim kullanacağız ama o da bir gün kapatır kendini, güvenemiyorum. :)
  14. paclix

Romu sıfırdan kurmak işe yarayabilir. Bende de bazen yüklediğimde reset atıyor, bazen yüklediğimde atmıyor. Rom MT6592 portu ve beta o yüzden böyle sorunlar olabilir.
  15. paclix

Buradan bakın: http://forum.turkdevs.com/konu-stock-kitkat-v8094-v8095-yukleme.html?pid=81#pid81
  16. paclix

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Ben daha önce MIUI Rom ana konusunda birkaç öneri yapmıştım ama çok zaman geçti üstünden ve arada kaynadı. Yeniden birkaç öneri ekleyerek anlatım yapayım. 1) Kapalı uygulamalardan bildirim alabilmek için: Araçlar > İzinler > Otomatik...
  17. paclix

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Hocam fazladan ekli apkları temizlediniz mi yeni linkte?
  18. paclix

[How-To][6589] MIUI '' Redmi Rice '' Portlama

Hocam sürpriz telefona geçmeden önce OTA yapmayı da anlatır mısınız?
  19. paclix

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes @Wes hocam, hem app hem de priv-app içine iFont uygulamasını eklemişsiniz o yüzden hata vermeye devam ediyor. Root erişimi olan herhangi bir dosya yöneticisiyle birisini silmek sorunu çözecektir fakat bu işlemi yaparsak bir sonraki...
  20. paclix

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Ota paketler en fazla 100 MB civarı olur, evet paylaşılan full ROM. @Orochi© @SmiLeToLiFe @Wes Teşekkürler. :)