Arama sonuçlarınız

1. paclix

Rom/Kernel/Recovery/Bootloader

HTC ve LG'den orjinal romlar portlandı, bu doğru. Fakat sebebi iki cihazında port edilebilen MTK işlemcileri kullanması. Troll denme sebebiniz ise bana göre GM One 4G konusunda alakasız ve çok farklı konular hakkında yazmanız. Bunlara dikkat edelim.
  2. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Kurulum ve ek paketler ilk mesajda, geri kalan sorunlar için hiçbir fikrim yok maalesef. Ayrıca bu sorunu ilk kez görüyorum, baştan temiz kurulum yapabilirsiniz.
  3. paclix

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

İyileştirmeden kasıt nedir bilmiyorum, o romu denemedim.
  4. paclix

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

ColorOS Jelly Bean sürümde şebeke için çözüm yok.
  5. paclix

Xposed sadece Dalvik modda çalışır ve OS ROM olduğu için birçok modül çalışmaz, reset sorununa yol açabilir bilginiz olsun.
  6. paclix

Evet, KitKat sürümde bölge seçeneklerine Türkiye eklenmiş, şebeke sorunu yok.
  7. paclix

ColorOS KitKat sürümünde menü tuşunu kaldırılmış. Bu yüzden menü tuşu yok ve uygulamaların hepsi ana ekranda kalmak zorunda. Görmek istemediğiniz uygulamaları bir klasör içine toplayabilirsiniz.
  8. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.26][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Yoğun kullanım :) Romda sadece Türkçe eksiği var, o konuda da Seyfi hocaya mesaj attım. Çalışmalar için teşekkürler.
  9. paclix

XIAOMI 10000 mAh Power Bank [$11.99]

Bende bir tane PowerBank var o yüzden birde düşündüm aslında ama bakalım alırım belki. Teşekkürler haber için.
  10. paclix

XIAOMI 10000 mAh Power Bank [$11.99]

Dolar yükselmeseydi iyiyidi. Şimdi bir durup düşünüyor insan işime yarar mı diye :)
  11. paclix

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Tarayıcı isminin Safari olmasından bahsediyor arkadaş hocam. iOS tarayıcısının adı Safari. Ve bunu Miui böyle yapmış sanırım.
  12. paclix

[How-To][6589] MIUI '' Redmi Rice '' Portlama

Hocam romu dün gece port edip kurdum, konuşmuştuk zaten. Söylediklerinizin haricinde ROM her yeniden başlattıktan sonra gapps durdu hatası veriyor ve gmail senkronize olmuyor. Sanırım gapps paketi hatalı. Port edecek arkadaşlara gereksiz uygulamaları yazayım ziplemeden silsinler: Google...
  13. paclix

libnvram_sec.solibsensorservice.so Hocam bu libi bulamadım, rica etsem siz upload eder misiniz?
  14. paclix

Romu deodex yapmak için deodex dosyalarını silmek yeterli değil mi hocam?
  15. paclix

Merhaba İndirme yapmak için Opera kullanmanızı öneririm. Rom Oppo tarafından beta olduğu için bizim çözebileceğimiz bir sorun değil maalesef. Uygulama taşımak içinse Link2SD programını Google Play üzerinden yükleyebilirsiniz.
  16. paclix

RE: Miui 6589 Redmi Rice Portlama Anlatım ve linkler gelmiş, teşekkürler.
  17. paclix

''Custom Kernel'' yükleyen arkadaşlar!

Sadece bende sorun oldu sanırım. Yine de bir gün konu açık dursun, başka arkadaşlarda geri dönüş yapar belki.
  18. paclix

''Custom Kernel'' yükleyen arkadaşlar!

Geri dönüşlerinizi bekliyorum...
  19. paclix

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

Kimseyi suçladığım yok sadece konuda yazan denemeyi yapmanızı istiyorum. Ve lütfen bu konudan devam edin: http://forum.turkdevs.com/konu-custom-kernel-yukleyen-arkadaslar.html?pid=32474#pid32474
  20. paclix

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

Kernel yükleyen arkadaşlar bu konuya da bir baksın lütfen. http://forum.turkdevs.com/konu-custom-kernel-yukleyen-arkadaslar.html?pid=32474#pid32474