Arama sonuçlarınız

1. paclix

''Custom Kernel'' yükleyen arkadaşlar!

Öncelikle bu konuda şimdiden kimseye suç atmadığımı ve suçlama yapmadığımı sadece uyarmak için konu açma gereği duyduğumu belirteyim. Konuyu açmadan önce Mesut hocayla da konuştuk, lütfen sadece yardımcı olacak arkadaşlar konu üzerinden yazsın. Kimse kimseyi bilip bilmeden suçlamasın.  Beta...
  2. paclix

Telefon çok yavaş şarj oluyor

Telefon hiç garantiye gitmedi ve kablo-bataryayı Telpa bayisinden aldım. Farklı şarj cihazı denedim, aynı.
  3. paclix

Veri hızında düşme yok aksine yeni kabloyla artma var. 10mb/sn ile dosya kopyalıyorum, ayrıca şarj olurken telefonu kullanıyorum, şarjdan çıktı sesi falan hiç gelmedi.
  4. paclix

Evet arkadaşlar neredeyse 1.5 yıldır farklı cihazlarda olsa Discovery kullanıyorum. Dünden bu yana Discoveryde ki ilk sorunumu yaşıyorum. Telefon şarjı çok geç doluyor.   Önce ki gün %2 ile sabaha kadar şarja bıraktım %15 dolmuştu. Bunun üzerine: - Farklı bir roma geçtim - Yeni data kablosu ve...
  5. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe ROM performans olarak çok iyi fakat yazılarda küçük çok küçük, büyükler biraz fazla büyük. Eski ve düzgün bir sürümden font fixi attım, uğraştım ama bir işe yaramadı. Buna da bir bakarsanız sevinirim, teşekkürler.
  6. paclix

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.7.19 çıkmış bile hocam, eline sağlık.
  7. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Vaktin varsa gönerirsen bakarım ama SP Flash Tool yedeği lazım. İnternette backup için anlatım var, teşekkürler. PM attım.
  8. paclix

Arkadaşlar roma güncelleme gelmeyecek. Sebebi romun resmi sürümüne Oppo tarafından güncelleme verilmemesi. İyileştirme yapılsın istiyorsunuz farkındayım ama romu upload etmeden, paylaşmadan önce bildiklerimiz dahilinde her şeyi ekledik. Romun kullanılabilir son hali şu an için budur. Açıkçası...
  9. paclix

MIUI6 v5.8.6 GMD II MINI By OROCHI

RE: MIUI6 v5.7.2 GM Discovery II MINI By OROCHI Bizim MIUI'da olanı yazdım ama sizde farklıymış o zaman.
  10. paclix

MIUI6 v5.8.6 GMD II MINI By OROCHI

RE: MIUI6 v5.7.2 GM Discovery II MINI By OROCHI Araçlar > izinler içerisinde bulabilirsiniz.
  11. paclix

Maalesef belli bir parti cihazlarda rom açılmıyor, belli bir çözüm henüz yok.
  12. paclix

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Build.prop içine ro.sf.lcd_density=320 veya kullanmak istediğiniz LCD yoğunluğu numarasını yazıp kaydedin ve cihazı yeniden başlatın.
  13. paclix

Lcd Yoğunluğu Ayarlama Yardim ?

Build.prop editor programıyla bunu yapabilirsin. Fakat önce build.prop içinde "ro.sf.lcd_density=320" kodu var mı bakman gerekir. Yoksa bu kodu ekle ve simgeleri küçültmek için 300-290 gibi bir sayı gir ve cihazı yeniden başlat. Yine bootta kalırsa bu konuda bilgim ve fikrim yok maalesef.
  14. paclix

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Ben de efsane demedim ama öyle yorumlarla başladım. Çok sıkıcı da değil o yüzden öneririm dedim.
  15. paclix

[ANA KONU] Film - Dizi Önerisi

Kimse Breaking Bad dememiş ama 4. Sezondayim, öneririm.
  16. paclix

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

Custom recovery aracılığı ile: - Wipe data/factory reset - Wipe cache partition - Mounts and storage > format system - Advenced > Wipe dalvik cache - Install zip, enjoy!
  17. paclix

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

http://i.imgur.com/nu8IDfC.png Telefon ilk parti ve hiç servise gitmedi. Umarım bir şeyler çıkar. Kolay gelsin beyler.
  18. paclix

[LED Bildirim] LG Touch LED Notifications

5)''Fully lit time'' tuş ışığının ne kadar süre açık olarak duracağını, ''Inactive time'' ise ne kadar süre ışıklarının kapalı olarak durup yeniden yanmaya başlayacağını ayarlamamız içindir. Ben 1600 olarak seçiyorum. Sizde kafanıza göre ayarlayıp ''Test'' butonuna basarak ayarınızı test...
  19. paclix

[LED Bildirim] LG Touch LED Notifications

Tüm uygulamalarda çalışıyor.