Arama sonuçlarınız

1. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Tema mağazası Oppo'nun, bizim değil.
  2. paclix

İlk sayfada linki olan Re-Partiton işlemini yaptıysanız parti farkı yüzündendir, yapacak birşey yok maalesef.
  3. paclix

6 MB olan güncellemeyi cwm ile yüklenir hale getiremedim arkadaşlar. Çok tuhaf bir güncelleme paketi, birşey de anlamadım :) Yeni sürüm şu anlık yok, biz de Oppo'dan bekliyoruz. Gelir mi gelmez mi bilinmez durumda şu an.
  4. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Son sürüm(5.5.22) çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Tema sorunu çözülmüş, performans gayet iyi ama pil sorunu bende devam ediyor. Yanlış anlaşılma olmasın, her sürümde ayni sorunu ben yaşadım. Sanırım artık pil öldü o yüzden...
  5. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ekranın kaç dakika sonra uykuya geçeceğini nereden seçiyoruz? Aradım bulamadım. Buldum, ekran ayarlarından kilit ekranı ayarlarına alınmış o seçenek.
  6. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Yeni sürüm gelmiş, teşekkürler. Umarım bu kez temalar orijinale dönmez bende.
  7. paclix

Bazı uygulamalar çalışabilir ama bu aralar deneyemem, şehir dışında olduğum için telefonu şarj etmek dahi sıkıntı oluyor benim için.
  8. paclix

6mb güncelleme gelmiş, bakmaya vaktim olmadı ama o kadar küçük boyuttan pek birşey beklemeyin derim.
  9. paclix

Lollikat v2.5 SystemUI.apk istek.

Sıfırlama yapmadan CWM aracılığıyla kurarsınız. http://dosya.co/3jlq0v015wfw/Fix.zip.html İçinde sadece systemui.apk var. Framework vs yok.
  10. paclix

Yarın akşam bakabilirim, teşekkürler bilgi verdiğin için. @alicandemir
  11. paclix

Verdiğiniz linkte ki ROM, Oppo Find 7/7A için yani amiral gemi modelleri için. Bu ROM Oppo R827 için. Yoksa bizim eski sürümle ne işimiz var. :)
  12. paclix

Önce stabil KitKatı Flash tool ile yüklemeniz gerek.  Konuyu baştan okuyun lütfen, yine açılmıyorsa parti farkından dolayıdır.
  13. paclix

Upload için farklı bir tarayıcı deneyin, Opera olabilir. GPS hakkında fikrim yok maalesef. Reboot sorununu ilk kez biri yazıyor, temiz kurulum yapın.
  14. paclix

Sorulan soruların cevapları önceki sayfalarda verildi. Kurulum ilk sayfada yazıyor, hafıza sorunu çözülmeyen cihazlar farklı partiden yapabileceğimiz birşey yok. Tuşları bağımsız yapmayı denemedim, Oppo yeni sürüm verirse denerim. Gözümden kaçan farklı bir soru varsa tekrar sorun lütfen.
  15. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ben ücretsiz MEUI teması kullanıyorum, alıştım artık :)
  16. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe +1 Bende de Temizleyici+Dosyalar hata veriyordu kendi kendine.
  17. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Dün temiz kurulum yapıp yüklemiştim, bugün SD kartta ki kalıntıları dahi silerek yeniden tertemiz kurulum yaptım fakat aynı sorun devam etti. Sadece ben de sorun çıktı sanırım, bu konularda hep şanssızımdır. :)
  18. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Şu an yeniden denedim 20 dakika oldu bu kez yarım yamalak orijinale döndü hocam. Kilit ekranı orijinal, bazı ikonlar ücretli temadan, duvar kağıdıda değişti. Böyle şu an: Whatsapp ve Chrome ikonları orijinale döndü.
  19. paclix

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Ücretli temanın orijinale dönmesi 10 dakika sürmedi ya da ben de sorun var bilmiyorum. Çalışmalarınız için teşekkürler.
  20. paclix

@gknkck7, CWM'de mounth and storage > format system yaparak romu baştan kurun. Wipe yapmayın. @runawaY, Telefonunuz farklı bir partiden demek ki o yüzden çözüm şu an için yok maalesef.