Arama sonuçlarınız

1. paclix

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Resmi sürüm LG romumuzda oldu demek, Teşekkürler @Asderdd beklemedeyim.
  2. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Yok hayır bu zaten romun içinde ki ilk kameraya dönmek için fix, çalışıyormuş demek ki, teşekkürler. :)
  3. paclix

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Doğrudur hocam, her güncellemeyle bir şeyler değişiyor ama ben bu küçülmeyi beğenmedim, yapacak bir şey yok, yükledim kullanıyorum. :)
  4. paclix

RE: [5.4.24][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Son sürümde bildirim çubuğu ikonları küçülmüş ve görsel olarak bozulmaya sebep olmuş sanırım. Çalışmalarınız için teşekkürler.
  5. paclix

@mehmetemin, Build.prop ayarlarını Nexus 5 yapmanız gerek, şu an başka romdayım yardımcı olamıyorum ama Google'da arama yapabilirsiniz. @runawaY, İlk sayfada ek paketler var, onlarda çözüm olmuyorsa parti farkı yüzündendir, yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Kamera fixi yükleyip...
  6. paclix

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Art de var, daha ne olsun. Çok teşekkürler.
  7. paclix

Akşam orijinal kamera için fixi veririm onu denersiniz.
  8. paclix

Çin tabanlı hiçbir romda görüntülü görüşme olmaz.
  9. paclix

Geri dönüş yapilan tüm sorunlar için ilk sayfada ek paketler altında gerekli fixler var. Eğer çözüm olmuyorsa telefonunuzun parti farkı yüzündendir, yapabileceğimiz birşey yok.
  10. paclix

@Suat Alegoz, Yok, olmayacak da. @virinom, O sorunu ben de sonradan farkettim, o yüzden HDR için ayrı, 1080p için ayrı fix yüklemek verek. Ek paketler güncellendi, oradan bulabilirsiniz.
  11. paclix

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

RE: [STOCK-4GB][CWM] GM Discovery JB V6718 Evet, cwm için kuruluma uygun hale getirilmiş hali zaten.
  12. paclix

@kehersel, Şu an rom gayet kullanabilecek seviyede, çözümü olan sorunları hallettik ve son haline getirdik. Verilen fix paketleri isteğe bağlı veya GM'nin en az 3 parti cihaz çıkarmasından dolayı oluşan sorunları giderebilmesi için. Mesela ben de hafıza sorunu yok, başka arkadaşta var, ben neden...
  13. paclix

JB olarak R819 portu var, ben gerek görmedim isteyen port edebilir tabii.
  14. paclix

Güncelleme JB(4.2.2) sürüme ait, yanlış alarm.
  15. paclix

- Wifi güçlendirme için Fix: https://yadi.sk/d/P-koPbwKg7eNN > Sıfırlama yapmadan CWM aracılığıyla flashlayın. *Not: Açılışta uygulamalar baştan optimize edilecektir.
  16. paclix

Eski sürüm launcherlar olmuyor, denedim. Bu şekilde kullanacağız, yapacak birşey yok maalesef.
  17. paclix

Stabil versiyon nerede, link atar mısınız? Bizde biliyoruz Find 5 Mini olduğunu ve videoda ki sistem 2.0. Oppo'nun resmi YouTube sayfasında sürüm güncellemeleri için videolar var, oraya bakarsanız 2.0.5i sisteminde menü tuşu yok oluyor. Ayrıca kimse romu kullanmak zorunda değil, biz...
  18. paclix

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Geçişler tüm portlara göre çok seri olmuş ama RAM kullanımı bence hala kötü. Mesela chrome da bir sekme açık, ikinci veya üçüncü açınca ilki yenileniyor. O sekmede de işimi gören, yenilenince iptal olan birşey olunca sinir bozuyor maalesef...
  19. paclix

Kamera benim için sorun değil, Jb sürümde de HDR hataliydi zaten :)
  20. paclix

RE: [5.4.10][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.4.10 sürümü RAM kullanımı gerçekten çok fazlaydı, bu yüzden 5.4.1 sürümü kullanıyordum. Örnek vermek gerekse 5.4.10 sürümde boş RAM ortalama 250-300, 5.4.1 sürümde 450-550. Yeni sürümü bekliyorum, teşekkürler.