Arama sonuçlarınız

1. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Bilirsin, ColorOS anlatılmaz yaşanır hocam :) Birkaç arkadaşta sanırım parti farkından dolayı hafıza ve ekran görüntüsü alma sorunu var. Henüz başka bir gelişme yok, gözler oppo da artık. Farenjit olmuşum daha da iyileşemesim, herkese iyi forumlar. :( Ek: Yedekle ve geri yükle uygulamasını...
  2. paclix

forum.turkdevs.com/konu-emui-3-0-by-smiletolife.html
  3. paclix

Benim şu ana kadar kullandığım en hızlı KitKat ROM Emui. Deneyin isterseniz.
  4. paclix

Ayarlar > Varsayılan uygulamalar > başlatıcı kısmından nova launcher seçin. Eğer ColorOS launcher yine arka planda çalışmaya devam ediyorsa her şeyin bütünleşik olarak çalışmasından kaynaklıdır. Şu an başka romdayım o yüzden deneme yapamıyorum üzgünüm.
  5. paclix

Teşekkürler. Kamera fixi telefondan yaptım, birkaç gün pcye geçemem sanırım daha sonra olursa öyle birşey paylaşırım. Ama USB kablonun bilgisayara bağlanması dosya paylaşımı demektir mantıken, yine de denerim.
  6. paclix

Ben de aynı şeyden bahsediyorum. Romun orijinal launcherinde menü tuşu yok. Oppo kaldırmış.
  7. paclix

@seralp, Yeni sürüm gelecek ama Oppo yeni sürüm yayınlarsa. Şu an ortada güncelleme falan yok. Romun son hali budur. @a.usher80, Orijinal sürümde menü tuşu yok, farklı launcher(Nova launcher gibi) kurarsanız menü tuşu gelir. Bende öyle bir sorun yok ama fix yükleyip kamera durdu hatası...
  8. paclix

ColorOS, Oppo firmasının işletim sistemi. Replika ne alaka? Biz Oppo R827 cihazın sistemini kullanıyoruz, Find 7A modelinin değil.
  9. paclix

Arkadaşlar dolby art ve dalvikte çalışıyor. İki ayrı paket verdik çünkü şu an art kullanan artyi, şu an dalvik kullanan dalvik paketini yüklesin, kolaylık olsun dedik. Dolby istemiyorsanız megadan indirin. Bu arada iki gündür ateşim var, hastayım. Konuyla birkaç gün ilgilenemeyeceğim kusura...
  10. paclix

Yanlış dosyayı yüklemişsiniz demek ki. Romu baştan kurun en iyisi.
  11. paclix

Teşekkürler @alicandemir Müsait zamanda ilk mesaja eklerim
  12. paclix

Ben konuda yazan şekilde kurdum, kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum. O yüzden size de onları önermekten başka elimden birşey gelmiyor, üzgünüm.
  13. paclix

Konuyu baştan sona, ek paketler dahil okursanız her şeyin cevabı var. ROM beta olduğu için böyle kusurlar olabiliyor, indirme yapmak için Opera kullanmanızı öneririm.
  14. paclix

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

RE: [STOCK-4GB][CWM] GM Discovery JB V6718 Hayır, recovery yüklemez.
  15. paclix

O romun tüm özellikleri çalışıyor mu bilmiyoruz o yüzden bu ROM için çok veya az diyemeyiz. :) Linki gönderin açabilirsem bakarım ne var ne yok, belki işimize yarar birşey çıkar içinden.
  16. paclix

O kapatmazsa bildirim çubuğunu indirin, tümünü kapata basın. Forumda Wi-Fi çekim gücü artırma konusu var, yapabilirsiniz.
  17. paclix

Hayır orijinal kamera. Onu tam olarak denemedim, ek paketlere eklemekte de kararsızım. Çektiğim videonun özellikleri:
  18. paclix

Romu paketleyen zaten benim, olmayan bir şeyi var diye iddia etmiyorum yani :) Ayrıca klavyeyi data/app için atmıştım. Romu kurduktan sonra wipe data yapmışsanız silinmiştir.  Üstteki mesaja ve ilk sayfaya klavyeyi ekledim. 
  19. paclix

@drkprnc, Rom içinde Oppo klavyede var, şu an rom paketini açıp kontrol ettim. Birazdan ilk sayfaya da Oppo klavyeyi apk olarak eklerim. Güncel Oppo klavye ilk mesaja eklendi: https://drive.google.com/file/d/0B7bN3GLla0SNcTl3ekhCZEZiSlU/view?usp=sharing
  20. paclix

@2fan, Şu an video çektim, 720p çekiyor. @mcpasa63, Memory Cleaner ile temizlik yaparsanız kapanır. Wifi çekimine daha sonra bakacağım, bu aralar biraz meşgulüm.