Arama sonuçlarınız

1. paclix

[PORT][BETA][4.4.2] ColorOS v2.0.1i GM Discovery

Linki verilenler CWM flash, lütfen konuyu okuyalım :) SS vermeye gerek yok, aynı animasyonların bizim telefona uygun çözünülürlükleri. 
  2. paclix

En baştan yani Stabil KitKat yükleyip, Re-Partition yapıp daha sonra yüklemeyi denediniz mi? Bu şekilde de yüklenmezse parti farkından dolayıdır. 
  3. paclix

Onun farkındayım da kimse farketmez diye bilinen sorunlara eklememiştim :D Ufak tefek sorunlar elbette olacak, ROM Oppo tarafından beta...
  4. paclix

İlk mesaja, Ek düzenleme paketleri ve çözüm önerileri eklendi. Yarın V1.2 için alternatif link vermeye çalışırım.
  5. paclix

Bu gece olmazsa yarın eklerim hocam eline sağlık :)
  6. paclix

O oyunu oynamıyorum ama başka oyunda ekran görüntüsü aldım
  7. paclix

Kameraya girin ayarlara dokunun, sağa çekin orada bellek simgesine dokunun aktif edin fotoğraflar SD karta kayıt edilir. @alicandemir
  8. paclix

Daha öncede yazdım yine yazıyorum, şebeke için kullanılan dosyalar Stock romdan alındı. Bende ve Mesut hocada herhangi bir şebeke sorunu yok, fix veya farklı bir şey gelmeyecek. @drkprnc, JB sürümde o özellik var, ColorOS V2'de yok. [hr] Link eklendi, lütfen konuyu baştan sona okuyun...
  9. paclix

Net veya elektrik kesilmezse, çok yakında...
  10. paclix

Daha önce Flash Tool ile Stabil KitKat yükleyip Re-Partition yapmışsanız hayır, yeniden yapmanıza gerek yok.
  11. paclix

Flash Tool ile Stabil KitKat yükleyerek /system alanını 1 GB yapıyorsunuz. Re-Partition yaparak /Data yani uygulama yüklediğiniz hafızayı 2 GB yapıyorsunuz. Eğer romu yükleyip uygulama yüklemede hata alıyorsanız Re-Partition yapmamışsınız veya çok fazla uygulama yüklemiş /data hafızasını...
  12. paclix

Arkadaşlar beklediğinizin farkındayım, ben de bir çok romu sizler gibi bekledim bu rom dışında. Fakat ROM tam hazır deyince kilit ekranı sorunu hortladı. Şu an onu deniyorum ve denemek beş dakikayla olmuyor. Paylaşım için şu an zaman veremiyorum kusura bakmayın. 
  13. paclix

Hiçbir fikrim yok son sürümde hafıza sorunu çözüldü kilit ekranı çözülünce telefon hafızasını bulacak mı denerim.
  14. paclix

Acele etmememiz iyi oldu :) Kilit ekranı sorunu hortladı onunla uğraşıyorum arkadaşlar. ROM bugün gelmeyecek diyebilirim en azından.
  15. paclix

• V1.2 Değişiklik listesi(Fix By @Orochi™): - ROM resmi sürümden yeniden port edildi. - Dalvik ve ART sorunsuz olarak çalışıyor. - Sistem boyutu düşürüldü. - Ters hafıza sorunu çözüldü. - Saat/Alarm hatası çözüldü. • Bilinen sorunlar: * Rom Oppo tarafından Beta sürümde, lütfen bunu...
  16. paclix

Kapanış ekranı derken kapanma animasyonu mu? Bunu daha önce özelden yazmıştınız sanırım ve Kapat-Yeniden başlat ekranından bahsediyorsanız o ekran orjinal. En azından biz değiştirmiyoruz ve 3 rom portu denedim hepsinde ekran aynıydı. 
  17. paclix

Saat için uğraşıyorum, Mesut hoca da müsait olunca bakacak.  Düzenleme: Pardon siz V1.2 soruyorsunuz. V1.2'de saat ve ters hafıza sorunu çözüldü. ART'de sorun var uğraşıyoruz. 
  18. paclix

Romu ilk günden bu yana kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım, hiçbir fikrim yok üzgünüm.  Romu yeniden kurabilirsiniz.