Arama sonuçlarınız

1. TR-HaMeR

Facebook İlk Sürüm + Messengersız Çalıştırma

Cvp: RE: Facebook İlk Sürüm + Messengersız Çalıştırma Dediğini anlamadım .Ayrıca link çalışıyor.Yapman gereken sadece eski Facebook ve messengeri kaldırıp yerine bunu kurmak.Bu kadar ziple falan işin yok yani Sadece apk'yı kur.
  2. TR-HaMeR

Cvp: RE: Facebook İlk Sürüm + Messengersız Çalıştırma Evet dediğin doğru fakat lite sürümü bildirimleri geç veriyor bildiğim kadariyla.Bide 1mb uygulama fazla özelliğide yok. :) şimdilik bu idare eder :)
  3. TR-HaMeR

Merhaba arkadaşlar bu Facebook sürümünde artık messengera ihtiyaç yok.Yani silebilirsiniz.Ayriyetten Güncelleme de yapmiyacaktir.[ kapatıldı ]. Ve en son sürümdeki icon alınıp buna yerleştirildi.Uygulama hem stabil olup hem de ramı çok az yer. Facebook'un arayüzü resimde gördüğünüz gibidir...
  4. TR-HaMeR

Kilit(AppLock)Applock Aurora

Uygulama da reklam yok deme kardşm.
  5. TR-HaMeR

[REHBER] AKILLI TAHTA ATAK YAZILIMI v1.09 VE YASAL YOLDAN USB KORUMASINI AÇMA

@Celuk  krdşm bizim okulda şöle bir sistem var.Tahta kilitleniyo açmak için öğretmenlerin telefonunda bir şey var artık neyse sifremi yazıyorlar ne ordan tahtayı kilitliyo açıo.Bence galiba program var yada meb in sitesinden giriyorlar.Bunun için bir fikir yada önerin varmı acaba
  6. TR-HaMeR

GM Discovery FM Radio Fix Paketi [2016-04-24]

Cvp: RE: GM Discovery FM Radio Fix Paketi [2016-04-24] Bilgilendirdiğiniz İçin teşekkürler Bilmiyordum Bundan sonra daha dikkatli olurum Kusura Bakmayın Hocam
  7. TR-HaMeR

GM Discovery FM Radio Fix Paketi [2016-04-24]

Cvp: RE: GM Discovery FM Radio Fix Paketi [2016-04-24] Hocam Flood yaptığımı sanmıyorum yaptıysamda KB . Net biraz yavaş mesajlarda düzenleme yapıyordum belki ondandır.
  8. TR-HaMeR

GM Discovery Air Radyo Çözümü

GM Discovery Air Radyo Çözümü # Arkadaşlar Ben GM Discovery 1 için Radyo'yu Çalıştırdım.Mantık Bu ve buna benzer sürümlerinde de aynıdır bence. Radyo Çalışan bir Kitkat sürümünden  Boot.img   Build.prop  system > etc > fmr klasörünü al system > etc > firimware klasörünü al system > lib...
  9. TR-HaMeR

[CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü [2016-04-16]

RE: [CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü @mukoca1 Krdşm Şimdi Fark ettim KB gerçekten Tarayıcıda yan ekran olunca durdu hatası verio.Yakın Bir Zamanda Düzeltme Yaparım. Daha Yeni Uploud ettiğimden Hemen Düzeltemem...
  10. TR-HaMeR

[CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü [2016-04-16]

Cvp: RE: GM DİSCOVERY v8174 DÜZELTMELER Tarayıcı ben calisyor.Yan ekran oluncada calisor.Bide güncelleme yapmana gerek yok son surum verdiğim rom ;) yani eylül 2015 deki güncellemedei kapsıyor
  11. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Rica ederim elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıstım.
  12. TR-HaMeR

Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

@Celuk Nickim : TR.HaMeR Nerden geldiği ise  90' lardan MC Hammer'ın  U Can't touch this Şarkısından Geliyor. :)
  13. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Benim sana tavsiyem hafıza kartı alman dediklrne gore 2 gb hafizan var bazi uygulamalar SD karta bazıları telefona kurulur.Yada hafıza kartın da virüs olabikir. ben şuan 32 gb hafıza karti kullanıyorum.Zaten...
  14. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 @mukoca1 Bak Krdşm Browser.apk'yı demin denedim Sorunsuz Çalışıo Yan ekran olunca da çalışıo.İnanmassan ss bile aldım atabilirim. Bida Format At ve romu baştan kur... Format atarken anlatımdakileri eksiksiz yap...
  15. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Krdsm ben telefonu ilk aldığından beri hiç kendi taratcisini kullanmadm nedenleri çok yavaş ve seri değil obyuzden rootlayip kaldridim.Google chrome kullanıyorum. Tavsiyemdir.Ayrıca indirdiğiniz dosyaların...
  16. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Hocam zaten fix çalışmam var.Sizin dediklerinizi  ve buna benzer fm radyo ile ilgili her şeyi  @Frozen hocam'a attım  dosyaları oda sağolsun hazırlamış.Fakat hayla durdu hatası veriyor.Yani çok az kaldı...
  17. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Önemli değil krdsm ayrıca dosyalara sistem uygulama kaldırıcı ,root atma ile ilgili bilgilerde ekledim...
  18. TR-HaMeR

Cvp: RE: [güncellendi]GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 İyileştirme derken krdşm en son 2015 eylül güncellenmesini diyorsan evet içeriyor... [hr] Krdsm link çalışir durumda 2 kez indirip kurdum tele ayrıca FM radyo apk linki die bisey paylaşmadim ben.  Bu rom...
  19. TR-HaMeR

RE: GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Arkadaşlar Rom 2016-04-16 Tarihinde Güncellenmiştir.Küçük Düzenlemeler yapılmıştır.
  20. TR-HaMeR

Cvp: GM DİSCOVERY+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 Tamam Krdşm Habersiz Paylaşanlara hakkım  Helal değil o yüzden.Ayrıca Bugun Romu güncelledim şuan uploud ediyorum.Bide Nickimi eksik yazmışşın onuda halledersin artık :) TR.HaMeR