Arama sonuçlarınız

1. L

[FASTBOOT] GM 4G Android 7.1.1 Stock Rom

Wileyfox Swift romunu yenden yüklemeye çalışmalıydın, General Mobile romunu yüklemeye kalkınca hata vermiş olabilir, Wileyfox Swift romunu sorunsuz olarak yükledikten sonra istersen yeniden General Mobile romuna dönebilirsin. Ben de General Mobile romunu bu durumda yükleyemeyince Wileyfox Swift...
  2. L

Telefonu Ses Açma ve Güç Düğmesine basarak açtığında CyanogenOS Bootloader ekranı geliyorsa, Ses Kısma ve Seç Açma düğmeleriyle hareket ederek ekranın en üst satırında büyük kırmızı yazılarla yazan Bootloader modunu Güç Düğmesi ile onayla, yeniden Bootloader ekranına dönecek ama Android One Tool...
  3. L

Wileyfox Swift, General Mobile'in romundan her yönüyle çok daha üstündür, çünkü hem 64-bit bir romdur hem de yazılım olarak kusursuz bir romdur, ayrıca Android sürümü de 7.1.2 olarak ondan daha yüksektir.
  4. L

Wileyfox Swift yükleyince OEM kilidi ve CyanogenOS Bootloader düzeldi, ondan sonra Wileyfox Swift romu yeniden yükledim, hatalar vererek yüklendi ama çalıştı, hatalı yüklendiği için Wileyfox Swift romu yeniden yükledim ve sorun kalmadı. O da çok güzel bir romdur ve Wileyfox şirketinden resmi...
  5. L

Ben buna benzer şeyler yaşamıştım ve önce Wileyfox Swift Android 7.1.2 Stock Rom yüklemiştim, romu üstüste üç defa yüklemek zorunda kalmıştım, telefon düzeldikten sonra CrDroid 8.1.0 roma geçtim.
  6. L

Evet bu uygulamayı önermeye çalışıyordum. Telefonda geçici TWRP de çalıştırıyor.
  7. L

GM 5 Plus Tool var, daha doğrusu telefon modeli seçilebildiği için Android One Tool da diyebiliriz, forumda aradım ama onu şu anda bulamadım. Onu ararken şunu buldum ama bu uygulama GM 4G uyumlu mu bilmiyorum. Önce GM 5 Plus Tool'u arayıp bul bence, o uygulama OEM kilidini açıyor.
  8. L

TWRP_3.0.2-4_crackling OEM kilidini aç : fastboot oem unlock-go TWRP 3.0.2.4 yükle ve çalıştır : Önce twrp3.0.2.4.zip dosyasının içindeki img dosyasını çıkartıp adını RECOVERY.IMG yapalım) fastboot erase recovery fastboot flash recovery recovery.img fastboot boot recovery.img Aşağıdaki...
  9. L

TWRP'ye girebiliyorsan TWRP ile yüklenebilen romlardan birisini yüklemeyi deneyebilirsin. Örneğin ben sana aşağıdaki öneririm. [8.1.0][CRACKLİNG]CrDroid 4.1 For GM 4G
  10. L

@OttomanEmpire arkadaşın GM 5 Plus telefonlarda Oreo romdan Nougat roma geri dönmek isteyenlere önerdiği başarılı bir çözüm var. General Mobile 4G'de işe yarar mı bilemiyorum. Belki bir de böyle denemekte yarar olabilir. fastboot flashing unlock_critical fastbook oem unlock-go
  11. L

Komut İstemcisi üzerinde en önce aşağıdaki komutu verdiniz mi? (küçük harflerle ve unlock-go birleşik olarak) fastbook oem unlock-go
  12. L

En altta kırmızı harflerle Dahası > yazan yerden MegaSync kurulum programını bilgisayarınıza kurup kendinize kalıcı bir MEGA hesabı oluşturdunuz mu?
  13. L

Bimeks yeniden açılmış

Bimeks yeniden açılmış, üye ve adres bilgileri kayıtlı durumda ancak ben eski şifremle giriş yapamadım, içinde en az bir büyük harf içeren yeni bir şifre oluşturup aktivasyon yaparak girmek gerekiyor. Fiyatlar normal gibi, fiyat karşılaştırmalarında işe yarayabilir.
  14. L

[P][9.0][CRACKLİNG][OFFICIAL]CrDroid v5.8 For GM 4G

Teşekkürler, çok güzel, kesinlikle yüklemeye değer. Sürekli olarak TWRP Update Required uyarısı geliyor ve Play Store üzerinden Official TWRP App uygulamasını güncellemek istiyor. Biz bu ROM için TWRP Official değil TWRP Crackling kullanmıştık. Dolayısıyla sürekli olarak ekrana gelen bu...
  15. L

General Mobile 4G Oem Kilidini Açma

Crackling CrDroid Oreo 8.1.0 sürümünü yüklemek için aldığım notlar : [8.1.0][CRACKLİNG]CrDroid 4.1 For GM 4G TWRP_3.0.2-4_crackling OEM kilidini aç : fastboot oem unlock-go TWRP 3.0.2.4 yükle ve çalıştır : Önce twrp3.0.2.4.zip dosyasının içindeki img dosyasını çıkartıp adını RECOVERY.IMG...
  16. L

Bootloader modundayken Aygıt Yöneticisinde Ağ Bağlantısından sonraki satırda Android Aygıt yazar, bir de aşağılarda Taşınabilir Aygıtlar altında telefon modeli gözükür. Bunlara Aygıtı Kaldır yapıp, Sürücü Yazılımını Sil yapıp, Denetim Masasından Program Ekle Kaldır bölümünden en altta kurulu...
  17. L

Gm4g çift tıkla uyandırma

HTC One M9'da Sense Giriş uygulaması dışında herhangi bir launcher kullanılsa bile çift tıklayarak uyandırma özelliği yine de çalışmaya devam ediyor. General Mobile 4G'yi ise kılıflı olarak kullanıyorum ve Google Play Store'dan kurduğum Proximity Smart Cover uygulaması ile bu sorunumu çözdüm...
  18. L

Pil yüzdesi gözükmediği için farkına varılamayabiliyor ve pil azaldığında Wipe Cache gibi işlemleri yaparken General Mobile 4G kendi kendini kilitleyerek sakatlanmaya neden oluyor. 1) Pili çıkartıp Ses Kısma + Güç düğmesini basılı olarak tutarken bilgisayardan gelen USB kablosunu takınca...
  19. L

[7.1.1] Wileyfox Swift Stock Rom

Telefonu kapatıp, daha sonra ses kısma ve güç düğmesine birlikte basıp Wileyfox yazısı gelince bırakın, ses kısma düğmesi ile aşağı satıra hareket edip Reboot to bootloader satırının üzerindeyken güç düğmesine basıp onaylayın, gelen yeni ekrandan ses kısma ve açma tuşlarını kullanarak ekranın en...
  20. L

Flash disk virüs temizleme

Komut İstemi programını Yönetici Olarak Çalıştır yaptıktan sonra komut penceresine DISKPART komutunu vererek flash diske CLEAN komutunu uygulayabilirsiniz. Ancak bu işlemi yaparken LIST DISK komutu ile flash diskin boyut bilgisine bakarak doğru disk numarasını girmek gerekir, yani yanlışlıkla...