Arama sonuçlarınız

1. B

Discovery Varsayılan dpı ayarları

Hocam peki sorun cikarmi?
  2. B

LG G3 BILDIRIM PANELI

Yokmu bunu alacagim bi rom veya flashlayabilecegim bir paket
  3. B

LG G3 BILDIRIM PANELI

LG G3 BILDIRIM PANELINI NASIL YAPABILRIM DISCAVRIYE
  4. B

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Ssler nerde ya ?
  5. B

BEATS AUDIO

Gmd icin beats audio varmi ? Yada portlayacak birileri ? Bana gore en iyi ekolayzer ve ses programi o. Tesekkurler .
  6. B

[ÇÖZÜLMEDI] Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye @Orochi

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Malesef yok nexus 5 de var s4 de var ama GMD de yok beynimi yiyecek durumdayim
  7. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Simdi cok soru soruyorum ama root explorer ile duzenleme yapabilirmiyim build propda?
  8. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Kimden ogrenebilirim onu?
  9. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Bunu biraz ac icd densty falan demissin nasil yapicam herkesin sorunu cozuluyor bunada bir el atin.
  10. B

En Yüksek Benchmark Sonuçları

LEGEND ROM V12 Edit: Dalvik
  11. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye O dediklerini masil yapicam [hr] @bugra333 @Orochi canlarimiz halleder aslinda ama :(
  12. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Herkes erkek diye o yuzden [hr] Ya birak elayi onuru huseyinide bana yardim edicekmisin :)
  13. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Biraz daha açarmisin nasil yapicam beynimi yicem yoksa su klavye icin :D [hr] Benim icin bulurmusun ? Benim ilk konuma mesaj atan kisisin sen seni tuttum ;) ben ela mrb :)
  14. B

RE: Hocalarimiz ilgilensin LG G3 klavye Bi bakacak yokmu bu konuya ?
  15. B

Arkadaslar lg g3 keyboard portlayacak varmi ? Ya portlandi ama  ustteki sayi satirlari ne yaptiysam cikmadi hocalarimiz bi ilgilense cok makbule gecer .
  16. B

Pil için onarım

Legend Rom v12 kullaniyorum, pili hizli tuketiyor, v13 denedim onda pil iyi ama kulllanisli degil v12ye gore
  17. B

Pil için onarım

Selamun aleykum pil iyileştirmesi için tweak falan varmi su gibi akıp gidiyor %100 dolu olan pil 2 saatte %10 ile %15 e dusuyor.
  18. B

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

Açıkçası leğend ROM kadar güzel değil legend roma biraz destek çık v13. Bildirim paneline falan. Legend serisi en başarılısı. Shake & brush içinde fix verirsen tadından yenmez :)
  19. B

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

Shake and brush ?
  20. B

[ROM-i9300]Blisspop CM12 (5.1.1)

Normal recoveryden olmazmi ? Yani stock degil mobiluncle toolshn recoverysinden illa twrpmi olmasi lazim Ayrica daha fazla ss koyamaniz gerekmezmi ?