Arama sonuçlarınız

1. Prusias

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü Henüz kurmadım o yüzden farketmedim. Bişey sorucam. Ben bi font zip flaşladım. Yazı tipi değişti ama durum çubuğundaki şarj yüzdesi ve saatin yazı tipi değişmedi. Neden olabilir?
  2. Prusias

[VİDEO][ANLATIM] Miui V7 Anlatım / Paylaşım Bölümü

RE: [VİDEO][ANLATIM] Miui V6 Anlatım / Paylaşım Bölümü V2 de olan değişiklik nedir
  3. Prusias

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Root desteği olan bir dosya yöneticisiyle herhangi birini sil
  4. Prusias

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Evet gerekiyor
  5. Prusias

RE: [5.7.31][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Yandex link verme imkanınız yok mu
  6. Prusias

RE: [5.7.26][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Az önce baştan kurdum bana olmadı ya bi yanlış yapmışsın farkında değilsin yada cihazında sorun var
  7. Prusias

RE: [5.7.23][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 5.7.16 linki var zaten :D 5.7.23 linkini bekliyoruz dediğin gibi
  8. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe "Güncelleme gelecek arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa akşama indirme linkini ekleyeceğim. Şu anda güncelleme ile uğraşıyorum." dedi ya hoca [hr] Edit: zaten gelmiş
  9. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Önceki yorumları oku bende de aynı sorun vardı
  10. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Varsayılan temam default tema. Simgeler ios9 ekran düzeni ios9 durum çubuğu ise color diye bir temadan. Bunları özelleştir kısmından yaptım. Kapatıp açınca herşey defaulta dönüyor. Seyfi hocam modülleri dediğiniz gibi yaptım fayda etmedi. Herhangi...
  11. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Yeniden başlatınca temalar defaulta dönüyor. Güncellemeden sonra oldu
  12. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe @iboo67 konuyu tam oku. Telefon dilini ayarlardan ingilizce yap temanı uygula sonra tekrar türkçe yaparsın.
  13. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Son uygulamalar bölümünde alttaki "X" butonuna basınca bildirimler uygulamayı açana kadar gelmiyor. 5.7.9 a geçince bunu yaptı. 5.7.16 ya şimdi geçiyorum, bakalım görelim. Emeğinize sağlık hocam Edit:: bildirim sorunu devam ediyor...
  14. Prusias

RE: [5.7.16][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam 5.7.16 yı nasıl yükleyeceğiz ? Herhangi bir indirme linki göremedim.
  15. Prusias

Snapchat Sorunu

Snapchatte video çekiyorum sorun yok fakat hikayeme eklediğimde bozuk olarak yayınlanıyor bu sorunu nasıl çözerim ?
  16. Prusias

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Aynen :D
  17. Prusias

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bence gelir
  18. Prusias

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Gelmicek mi bugün güncelleme
  19. Prusias

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam bugüne kadar desteğinizi eksik etmediniz sağolun. Haftada bir güncelleme vermeyin. Ayda bir verin bari.
  20. Prusias

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Bekliyoruz hocam :popcorn: :popcorn: