Arama sonuçlarınız

1. Prusias

Apk Sürüm

Herhangi bir uygulamanın apksıyla oynayarak versiyonunu sadece rakamsal olarak değiştirebilir miyiz?
  2. Prusias

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 3g ye geçemiyorum. 2g pil tasarrufu falan yazıyor 3g ye geçmiyor
  3. Prusias

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Hocam dediğiniz gibi yarın temiz bir rom kurulumu yapıcam. Konuya temiz rom kurulumunu yazar mısınız? Kurulum sırasında ve kurulumdan sonra neleri kapatmalıyız açmalıyız vs. ayrıntıları da ekler misiniz?
  4. Prusias

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Modül kullanmıyorum. Modül sağlayıcı uygulamayıda sildim. İlk os rom kullanışım. Tam olarak öğrenmeden modüllerle uğraşmak istemiyorum.
  5. Prusias

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Öncede yaptım sonrada :D [hr] Bir kere arama ekranında, ekranı kitledim. Şimdi nerde kitlersem kitliyim açtığımda hep arama ekranı açılıyor. Nasıl düzeltirim.
  6. Prusias

RE: [5.5.1][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe 16gb hafiza fixini romu kurduktan sonra mi yukluyoruz
  7. Prusias

[4.4.2][EDİT]MAGNİFİCENT™ PLUS V1.0

Rom kitkat. Adı üstünde "Kitkat Custom Romlar"
  8. Prusias

[ZIP] [CWM] FLUX FONT

GidGat ve LegenD rom serilerinde kullanılan font. Kurulum: Herhangi bir sıfırlama yapmadan cwmden yükleyin. Unutmayın! Bunun için cihazda custom recovery kurulu olmalı. Ve kitkat romlara kurun. JellyBean romlarda emojide bozukluk yapıyor. İndirme linki: https://yadi.sk/d/DQDMk5NqgNYRp...
  9. Prusias

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

@afy10lu herhangi bir roma bunu sıfırlama yapmadan yükle. Font değişir. https://yadi.sk/d/DQDMk5NqgNYRp
  10. Prusias

Samsungdaki Gibi Olsun İstiyorum

Google playden exdialer indir. Bi yerden de pro apksını indir. İkisini de kurduktan sonra menüye telefon ve kişiler uygulaması gelir. Herhangi birine tıkla seçeneklerden davranışa gir. En aşağılara in öğe kaydırmaya tik at. Sondan üçüncü olmalıydı yanlış hatırlamıyosam.
  11. Prusias

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Ben uzun zamandır lollikat rom kullanıyorum. Bi de bunu deniyim. Ayrıca alternatif link verseniz iyi olur. Ve legend romlarda alışagelen siyah ve beyaz ayarlar fix bekliyoruz. Gelen bildirimlerin arka planı ne renk? Ss ler gerçekten çok yetersiz. Son uygulamalar, gelen...
  12. Prusias

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery Bu rom denenir eline sağlık :D
  13. Prusias

Bildirim paneli edit

Sağolun hocam denicem Edit: Olmadı hocam @SmiLeToLiFe
  14. Prusias

Bildirim paneli edit

Resimde işaretlediğim yerin ve parlaklık ayarı kısmının arka planını nerden değiştiricem. şeffaf olsun istemiyorum.
  15. Prusias

ses tuşu ile fotoğraf çekmeyi bilen varmı

Powercam ile bu mümkün. Stock kamerada da bu ayar vardı.
  16. Prusias

Material Style Whats App

Sohbet ss var mı?
  17. Prusias

[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe 3g nerden aktif edicem
  18. Prusias

kapasitif tuşlar

Alttaki kapasitif tuşların titreşimini sessiz modda açabilir miyiz? Custom rom kullanıyorum kitkat.
  19. Prusias

Shake&Brush

Aynen devlet sırrı