Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler simkarttak kisileri gmail hesabina kaydetmistim tele format attim nolar gitti gmail hesabimin da sifresini unutttum nasil duzeltebilirim bu sorunu sadece hesabi hatirliyorum ?
Hocam öncellikle ellerine sağlık birkac sorum var wifi simgesi elmas şeklinde ya onu degistirebilir miyiz ? Ve performansi nasıldir uzun sure kullanabilir miyim ?
RE: UnkownOS Rom v1 For GM Discovery
Hocam öncelikle eline sağlık performansi nasıl ? Ve sen paneli genisletilebilir mi ? Pek zamanın olmadığı için hatasız bir rom arıyorum da :)
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
http://forum.turkdevs.com/konu-port-4-4-2-os-tr-lenovo-vibeui-2-0-1507dev-port-v1-6-0-guncellendi-24-02-2015.html
Bu romda nova louncheri kullanabilir miyim ve aosp romlara gore daha mi iyi performansi sizce ?
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mi :) şarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi :)