Arama sonuçlarınız

1. Whisper

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Saoln hocam tekrardan kurulum yapacam..
  2. Whisper

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Roma destek vermeyeceksiniz biliyorum ama surekli sistem durdu hatasi aliyorum baska bu hatayi alan var mi tekrar kurulum yapsam duzelir mi ?
  3. Whisper

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Gidgat L nin performansi stcok jellybeandan daha mi iyi ?
  4. Whisper

Gmail hesabi

Beyler simkarttak kisileri gmail hesabina kaydetmistim tele format attim nolar gitti gmail hesabimin da sifresini unutttum nasil duzeltebilirim bu sorunu sadece hesabi hatirliyorum ?
  5. Whisper

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Saol dostum hangi simgeler var peki normal Wi-Fi simgesi var mi ve dynamic statusbari kapatabilir muyuz orada ayari var da ne yapılabiliryorz ordan ?
  6. Whisper

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Hocam öncellikle ellerine sağlık birkac sorum var wifi simgesi elmas şeklinde ya onu degistirebilir miyiz ? Ve performansi nasıldir uzun sure kullanabilir miyim ?
  7. Whisper

[PORT] UnknownOS Rom v0.1.1 For GM Discovery

RE: UnkownOS Rom v1 For GM Discovery Hocam öncelikle eline sağlık performansi nasıl ? Ve sen paneli genisletilebilir mi ? Pek zamanın olmadığı için hatasız bir rom arıyorum da :)
  8. Whisper

Ygs-Lys Soru Çözüm Ana Konu

Faydalı konu hocam yerimizi alalım
  9. Whisper

Dokunmatik sapmasi

Beyler stock jellybeandayim ama dokunmatik arada sapıtiyor özellikle bazı uygulamalarda neden böyle oluyor ?
  10. Whisper

kamera

Aynen hocam kasma tele gore değişiyor disco var bende işte retrica kasiyor :D soaln bu arada :)
  11. Whisper

kamera

Beyler güzel efektleri olan kasmayan kamera önerir misiniz ?
  12. Whisper

[PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS For GM Discovery

RE: [PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS Hocam bu bildirim panelindeki renk degisimini kapatabilir mıyız ?
  13. Whisper

[PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS For GM Discovery

RE: [PORT] BloodyFap V1 By TheHeroeS Hocam ellerinize sağlık muazzam görünüyor :) performansı nasıl peki çok az açıklar mısınız :)
  14. Whisper

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Duvar kağıdıni alabilir miyim hocam :)
  15. Whisper

Dns ayarlari

Beyler telefondan DNS ayarları nasıl değiştiriliyor yardım eder misiniz.. Hostpot vpn falan bu işe mi yarıyor ?
  16. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] http://forum.turkdevs.com/konu-port-4-4-2-os-tr-lenovo-vibeui-2-0-1507dev-port-v1-6-0-guncellendi-24-02-2015.html Bu romda nova louncheri kullanabilir miyim ve aosp romlara gore daha mi iyi performansi sizce ?
  17. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Hocam vibe ui derken hangisi anlamadm :utandim:
  18. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Miuinin kararli surumu nasıl beyler sizde miuimi lenovo ui mi emui mi :) şarj ve geçişler iyi olsun yeter.. Son olarak miuide flan nova kullanılabilir mi :)