Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler superonline kullanicisiyim tel wifiye bağlı 2 tane siteye giriyorum 3.siteye girecem veya başka bisey yapacam net kesilmiyor ama baglanmiyorda kisacasi internette 2 dk gezindikten sonra artık girmiyor internete başına böyle birşey gelen var mi ?
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
Beyler Mystic starlava dan hangisi iyi oyun falan önemli değil seri ve sorunsuz olsun yeter bi de ses paneli genis olsun :D @"AloneMan" kardeşim el at :D
RE: [PORT][EDIT][OFFICIAL]MysticOS ROM For GMD
Hocam eline sağlık sorularm varda 1 wifi çekimi nasıl ? 2 ses paneli genişletilebilir mi ss atar misiniz ?
S.a beyle inşallah doğru bölümdur :D biraz fazla konu dışı ama sürekli kalem alıyorum ve kırılıyor bayagi para koydum bu yüzden kalem önerisi istiyorm sizden 0/5 ama :D rotring var ama 100 tl dior :D
Beyler og youtube kullanan vardir uzun zamandır kullanıyorum ama bgn açtım hata veriyor ve atiyor verileri temizledim duzelmedi sildim baştan kurdum düzelmedi stock jellybeandaym var mıdır çözümü?
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
Hiçbir sıkıntısı yok değil mi ? Performans olarak nasıl ? Sürekli rom atmqk istemiyorum ondan sordm kardesm :)sen hangi romdasn şimdi :) @"AloneMan"