Arama sonuçlarınız

1. Whisper

Superonline

Beyler superonline kullanicisiyim tel wifiye bağlı 2 tane siteye giriyorum 3.siteye girecem veya başka bisey yapacam net kesilmiyor ama baglanmiyorda kisacasi internette 2 dk gezindikten sonra artık girmiyor internete başına böyle birşey gelen var mi ?
  2. Whisper

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Sorunsuzlar değil mi uzun sure kullanacam çünkü :)
  3. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Beyler Mystic starlava dan hangisi iyi oyun falan önemli değil seri ve sorunsuz olsun yeter bi de ses paneli genis olsun :D @"AloneMan" kardeşim el at :D
  4. Whisper

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]MysticOS ROM For GMD

RE: [PORT][EDIT][OFFICIAL]MysticOS ROM For GMD Hocam eline sağlık sorularm varda 1 wifi çekimi nasıl ? 2 ses paneli genişletilebilir mi ss atar misiniz ?
  5. Whisper

Kalem

Yazısı flaan nasıl ?
  6. Whisper

Kalem

Kardeşim 55 t yi hak ediyor mu ? Yani ne farkli var 7.5 tllik faberle ?:)
  7. Whisper

Kalem

S.a beyle inşallah doğru bölümdur :D biraz fazla konu dışı ama sürekli kalem alıyorum ve kırılıyor bayagi para koydum bu yüzden kalem önerisi istiyorm sizden 0/5 ama :D rotring var ama 100 tl dior :D
  8. Whisper

ogyoutube

Saol dostum ama bu da hata verdi ya :)
  9. Whisper

ogyoutube

Beyler og youtube kullanan vardir uzun zamandır kullanıyorum ama bgn açtım hata veriyor ve atiyor verileri temizledim duzelmedi sildim baştan kurdum düzelmedi stock jellybeandaym var mıdır çözümü?
  10. Whisper

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

@"OptimusPrime" kardesm duvar kağıdını rica etsem ?
  11. Whisper

[Support Icon Pack]Launcher3.apk

RE: [ICON Support]Launcher3.apk Rom nasıl öneriyor musunuz ?
  12. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Hiçbir sıkıntısı yok değil mi ? Performans olarak nasıl ? Sürekli rom atmqk istemiyorum ondan sordm kardesm :)sen hangi romdasn şimdi :) @"AloneMan"
  13. Whisper

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Alsp rom v1. 5 i kullanan var mi beyler :) @"AloneMan" kardeşim bi bak :D
  14. Whisper

System ui

Jet kat da legend çalışr mi
  15. Whisper

System ui

Stock jellybena herhangi bir jellybean romdaki sytem ui ekleyebilir miyim ?
  16. Whisper

Lg G3 Klavye Üst Numaralı

Çok saol dostum aradım ama bulamamıştım saol tekrardan :)
  17. Whisper

Klavye Ve yazı stili

Stock jelly beandaym nasıl yapacam iphone fontunu ? Yeni çıktı die biliyorum lg de olur sıkıntı yok sayi sırası olsun yeter