Arama sonuçlarınız

1. Whisper

Yeni Batarya

Beyler yeni batarya almayi düşünüyorum 1800 mah tan daha iyi bataryalar var mi discovery için ?
  2. Whisper

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

Eline sağlık müdür :))
  3. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ :sweat: Tamam hocam kusura bakmayın
  4. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Mudur nerdesin ya :what:
  5. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Hocam guncelleme için çalışma devam ediyor mu :rofl:
  6. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Elinize sağlık status bar kalsin iste tek renk ben diil başka kullanıcı yazmıştı siz ilgilenicem filan demiştiniz sorn yok o zaman :sweat:
  7. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Hocam internet sorunu kilit ekrai ve dialerdeki sorun değilde rutuslari yaptiniz mi :))
  8. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Aynen mesajlar gitmiş sarj konusunda gerçekten çok iyi güncellemeyi bekliyoruz :)
  9. Whisper

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Ses panelini genişlebilir yapamaz miyiz ?
  10. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Teşekkür ederim çalıştı :)
  11. Whisper

ses paneli yardim

Gravitybox kullanmadan genisletilebilir ses paneli yapabilir miyim ?
  12. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Sorun bendeyms imeiyi hallettim düzeldi :) kamerasi çok iyi fix olarak verilebilir mi ?
  13. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Peki saoln tekrar.. :) o beyazlıkla ve bildirim cubuguyla ilgilenirseniz sevinirm :) [hr] Patron romu tekrar kurdm tek sıkıntı mobil ağ kullanılamıyor Dior nerede hata yaptim ?
  14. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Kusura bakmayn sorun bende de olabilir zaten tekrar mi kurulum yapiyim düzelir mi ?
  15. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Peki ben yapabilir miyim sabit renk kalsın die? Debiyecegim saoln.. Mobil ag kullanilamiyor dior imeyi geri yukledim yine ds düzelmdi neden öyle oldu m
  16. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Çok sorun değil zaten fener sıkıntı yok..peki stock jellybeandaki gibj bildirim çubuğu rengi sabit kalsa değişmese olmaz mi ? Ve ben x lockeri sildim nasıl geri getirebilrim ?
  17. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Romu kurdm eline sağlık tekrar :) Birkaç sorun var uygulama ve bildirim çubuğu rengi uyumsuz oluyor bazen onu halledebilr miyiz ve son uygulamalarda falan arka plan beyazlık yoğun bazen yazılar okunmuyor ona da el atabilir misinz ? Son olarak bende...
  18. Whisper

RE: [PORT][EDIT]MixedUP Rom by Incredible™ Eline koluna sağlık kardeşim :) Stock jellybean romla kiyaslarlarsak performansı nasıl ?:)
  19. Whisper

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Giggat L mi gidgat ultimate mi ? Jellybean stock kadar stabil mu gidgat L ?
  20. Whisper

[ROM-EDIT] GidGat L By OROCHI

Link yenilenebilir mi?