Arama sonuçlarınız

1. Whisper

[PORT][CWM]XPERIA KEYBOARD SAYI SATIRI&EMOJI

Zip dosyasi indi de diğer linkte sıkıntı var sanirsam indiremedm
  2. Whisper

s6 rom

1 tane var diye biliyorum.. Diğeri çok güzelde bayağı hatası var :/
  3. Whisper

s6 rom

Lg tarzi rom calismasi var mi ?
  4. Whisper

[PORT][4.4.2][ROM] *** LG G3 Rom By Dr.Razor™ ***

Güncelleme gelecek mi girmedkm konuyu okdum veya lg rom gibi çalışma var mi ?
  5. Whisper

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Wifi 3 çizgi çekerken aynı yerde kalıyorum 1 çizgiye iniyor veya kopuyor var mıdır çözüm ?
  6. Whisper

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery V4 teki Home.apkyi atabilir misniz [hr] Romu kurdum tekrar ayni sikinti devam ediyor yardim edebilecek misiniz ?
  7. Whisper

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Yok başka romda o kadar sıkıntı olmuyor. Neyse aksam romu tekrat atacam aynı şey devam ederse yardımcı olursunuz tekrar :) saoln :)
  8. Whisper

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Öyle değil yeni rom kurar gibi kuracam romu da hani wifinin böyle sorun vermesi telefondan olabilir mi onu soruyorum :)
  9. Whisper

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Tamamdir akşam tekrar kuracam peki telefonda problem olabilir mi :)?
  10. Whisper

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Wifi 3 çizgi çekerken aynı yerde kalıyorum 1 çizgiye iniyor veya kopuyor var mıdır çözüm ?
  11. Whisper

Wi-Fi sorunu

Beyler asus romda sonra x peria romda Wi-Fi 3 çizgi çekerken aynı yerde kalıyorum 1 e iniyor veya kopuyor romu kullananlarda böyle sıkıntılar yok sorun telefonda mi telefoncuya gotrym mi ?