Arama sonuçlarınız

1. AY YILDIZ C*

[xperia] Sony xpleri kilit ekranı APK

Yoğun arama çabalarımla buldumm sonunda doyayı indirin zipin icindeki apkyı kurun keyifle kullanın :) Orjinal kilit ekranıyla bire bir http://s3.dosya.tc/server7/cwqd0d/Xperia_Lockscreen_2.0.3.zip.html alternatif: https://yadi.sk/d/ZptFcGBwoZfkn C* AY YILDIZ C*
  2. AY YILDIZ C*

Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor.

Cvp: RE: Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor. discovery kullanıyorum 4g hakkında bi bilgim yok sadece arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum belki olur diye
  3. AY YILDIZ C*

Cvp: RE: Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor. http://mmgr.myapp.com/myapp/Kingroot/webapp_kingroot/image/KingRoot-4.1.0.249-release-nolog-201505211812_105001.apk bu linktekini indir kur dene
  4. AY YILDIZ C*

Cvp: RE: Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor. o recoveryde mounts and storage var mı ?
  5. AY YILDIZ C*

Cvp: RE: Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor. o recoveryle rom yüklenmiyormu ? illa twrpmi lazım gm one hakkında fazla bilgim yok.
  6. AY YILDIZ C*

Romlara art eklemek ?

Cvp: Romlara art eklemek ? biliyordum hangi dpsya olduğunu unutmuştum çok teşekkür ederim ellerine sağlık
  7. AY YILDIZ C*

telefonunda şu an twrp varmı ? gireiliyomusun ?
  8. AY YILDIZ C*

Romlara art eklemek ?

KK romuma nasıl art ekleyebilirim ?
  9. AY YILDIZ C*

Kamera Lib'leri hangileri ?

Cvp: RE: Kamera Lib'leri hangileri ? önceden denedim olmadı baklm bidaha denym :) [hr] denedim oldu teşekkürler konu kilitlenebilir
  10. AY YILDIZ C*

Kamera Lib'leri hangileri ?

bir rom portladım ve kameraya bağalnılamıyor diyor hangi libleri ana romdan almalıyım ?
  11. AY YILDIZ C*

White tema yapmak.

Cvp: White tema yapmak. Eyvallah kardeşim benim helal olsun paylaşım ruhu budur ama bazen styles içerisinde yada colorsda tam hatırlamıyorum "@android:drawable yazıyorsa drawable xhdpi mdpi gibi yerlere bakınız zaten png ismi "@android:drawale> ARKAPLAN diye yazar hadi kolay gelsin.
  12. AY YILDIZ C*

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Haklsn kardesim kusura bakma ama coğunlukla bu iyi yorumlar almadm sanki cok yapabiliyorlarms gibi sacma sapan yorumlar sinir oldum belki paylasırım bu arada widget zooper widget kardeslerim flaterial skin
  13. AY YILDIZ C*

Dünkü çocuğa bak sen bana akılmı veriyorsun ? Htc statusbar iconlarını gördn diye htcmi olcak ? Ne var onu yapmakta ? Pngden baska bisi degil sizingibi rom editlemeklede rom yaplmyo ayrıca o iconlarıda ben gömdüm yer değiştirme değil ;) Bunun gibiler yüznden rom paylasmak istmyorum su zamana...
  14. AY YILDIZ C*

kendi romum kardeşim
  15. AY YILDIZ C*

forumdaki ios romu taban degistirildi %80 daha stabilbtakilma donma sapma yok 1 aydir kullniyorum masallah hic sorunum yok gerekli tweaklar eklendi dahada stabil halde belkibileride paylasirim belki
  16. AY YILDIZ C*

Black And White... *HTC Blinkfeed *Zooper Widget * Whicons İcon C* AY YILDIZ C*
  17. AY YILDIZ C*

*Htc Blinkfeed launcher *Min icon *Zooper widget [hr] Bu iş benim çok hosuma gitti