Arama sonuçlarınız

1. K

F@tih internet engeli

Tabletlerdemi yoksa akıllı tahtadamı
  2. K

Kurulum cihaz yoneticisi

Ben denedim tablet kitlendi :D asma kilit geliyo kapanıp açılıyo format attım ama düzenlenmiş apk mevcut forumda linkini atarım [hr] Cracked mdm buyrun : https://yadi.sk/d/fxKLYWnRpXUEN Büün izinler kaldırılmıs güle güle kullanın millieğitim candır gerisi heycan :D
  3. K

BİLGİSAYAR SARJ YAPIYOR AMA USB DEPOLOMA GÖRMÜYOR

Bendede oldu usb hata ayıklamasını kapat aç bağladıktan sonra
  4. K

E tab 5 orjinal roma döndüm imei gitti heralde kayıt hatası 17 yardım

Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim iki saattir burada kafam allak bullak oldu Kim kime dum duma internet explorer'dan kötü oldum bana bi ses bide yazı olacak okadar cok teşekkür ederim
  5. K

Komple detaylı yazı istiyorum ben 5 dakikasını ayırıp bi yazı yazacak mümin kardeşimiz yokmu kafa allak bullak oldu 2 video önerdiniz bi wifi mac adresi çkarma önerdiniz bi öyle olmaz yanlış bilgi dediniz benim devreler yandı biri türkçe terimlerle anlaşılır bi şekilde madde madde yazsa bari...
  6. K

Android N 'den geri dönemiyorum

Ne güzel işte son sürüm,daha hızlı, yeni özellikler ama alışamadınız demi :D biraz bekleyin hata varsa android nutella betadan çıkıp kullanıma sunulursa düzeltilir ama beklem derseniz rom atın (garantide sıkıntı çıkabilir yada hata alabilirsiniz) rom seçerken orjinal ve rootsuz olmasına dikkat edin
  7. K

Tamam tartışmayında ben şimdi napıcam allah rızası için bana biri şunu detaylı bir şekilde anlatsın lütfen nolur
  8. K

BİLGİSAYAR SARJ YAPIYOR AMA USB DEPOLOMA GÖRMÜYOR

Şifreni girmediysen güvenlik buna izin vermez yada ayarlar>telefon hakkında >derleme numarasına 7 kere hızlı hızlı bas ayarlarda geliştirici seçenekleri sekmesi açılacak oraya gir usb hata ayıklama seçenegine tik koy bunları biliyorum yada yaptım hala olmadı diyorsan orjimnal şarj aleti...
  9. K

Bt adrr ve wifi adrr kısmına neyi gireceğim teşekkür ederim
  10. K

Ben hiçbişey anlamadımki görüntü çok bozuk 5 dakkanı ayırıp yazsan sp flas tool hakkında filan bilgim var ama anlamadım
  11. K

[GÜNCEL] Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin)

Peki sizde imei sorunu varmı ben imei sorunu aldım bu cihaz daha önce kaydedilmiş diyor
  12. K

Orjinal roma döndüm kurmsal c yöneticisinde bu tc kimlik no başka cihazda kullanılmış diyo yani cihazın imei gitmiş anladığım kadarıyla yardım edinnn
  13. K

[MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma

E tab 5 perde sadece ekran kapalıyken şarj olduğu zaman home düşünün yanıp dönmesini engelliyor buda güzel teşekkürler :)
  14. K

[GÜNCEL] Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) (Öğretmenlerinize görmek istediğini gösterin)

RE: [GÜNCELLENDİ] Çoklu Kullanıcı Modu (ROOT) Bu kadar uğraşmaya gerek yoktu ki kardeşim : link kaldırıldı. Benim kanal e tab 5 ile ilgili vdeolar'da var bi bakın derim kanal boş değil
  15. K

[MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma

E tab 5 olmadı filslamıycazmı ?
  16. K

FatihMDM_etab5F (İzinleri Kaldırılmış) APK

Kardeşim rootlu tablete attım mallaştı tablet ana sayfaya yaşıyorum anında kendini yeniliyo napcaz şimdi