Arama sonuçlarınız

1. K

E tab 5 sürüm yükseltiyorum iç animasyon kitkat kalıyor (istek)

Onu denedim eme velakin düşük sürümleri gösteriyor lolipop deneyince mavi ve kırmızı kareler geliyor
  2. K

E tab 5 sürüm yükseltiyorum iç animasyon kitkat kalıyor (istek)

Arkadaşlar android sürüm yükseltmeyi biliyorum ancak biz oraya ne yazarsak yazalım üstüne tıkladığımızda yine kitkat olduğu belirtiliyor bunu düzeltmek için xposed üzerinde bir uygulamaya baktım ama oda aşşağı sürüm fotoğraflarını gösteriyor lolipop yapınca mavi ve kırmızı simgeler çıkıyor bir...
  3. K

E tab 5 xposed modülü ile uygulama gizleme (istek)

Allah işini kolaylaştırsın mümin rardeşim sağol :)
  4. K

Cvp: RE: E tab 5 xposed modülü ile uygulama gizleme (istek) Peki bu uygulamanın ismini bizimle paylaşırmısın mümin kardeşim :)
  5. K

Ayarlar devre dışı Kaldı

Meraba kardeşim şifre kısmında yardımcı olabilirim :D Kanal ve video bana ayit : https://www.youtube.com/watch?v=Li7qWelr5So Kolay gelsin :laugh:
  6. K

Teşekkür ederim anlatımın için xposed hakkında bütün bilgilere sahibim ama yinede teşekkurler :laugh:
  7. K

Yok ya işe yaramadı başka önerebileceğin bir modül varmı
  8. K

FatihMDM_etab5F (İzinleri Kaldırılmış) APK

Kardeşim rootlu cihaza kursak sıkıntı çıkarmı bide ben önceden clen master kullanan bir cihazdan kendime  kurduğumda kilitlenmişti şimdi de aynısı olurmu yoksa uygulamada düzenleme yaptın mı? ACİLL CEVAP lütfen! :what:
  9. K

E tab 5 ve diğer cihazlarla farklı launcher lar kullanarak gizleneceği hakkında bilgim var ancak uygulama gizlemek için saçma sapan launcher lar kullanmak istemiyorum lütfen launcher önermeyin ben xposed modülleri ile işi çözmek istiyorum ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler
  10. K

[APP]ETAB5 için Lenovo Dosya Yöneticisi Ve Radyo

RE: [APP]ETAP5 için Lenovo Dosya Yöneticisi Ve Radyo Link bozuk linki yenilermisin lütfen konu takipte
  11. K

Tomtom go 710 navigasyon tr haritası yardım (istek)

Elime eski bir model bir anvigasyon geçti içinde ingiltere haritası vardı ben yanlışlıka tüm sistemini sildim ama sonradan aklıma geldi tomtom home programına bağlayıp sistem dosyalarını yeniden yükledim ancak harita yüklü olmadığı için ekranda harita yükleyin yazısı çıkıyor ve ana menüye...
  12. K

E tab 5 yayınlama ekranı nasıl açılır yardım (istek)

Ben rom kullanıyorum ve yayınlama ekranı  nasıl kullanılır Bunu öğrenmek istiyorum yayınlanma ekranı nasıl kullanılır Bunu bilen var mı  Ayarlar>ekran>yayınlama ekranı diyorum üst tarafta 3 nokta var tıklıyorum wifi ile ilgili bişeyler var tıklıyorum cihaz yok diyor nasıl yapıldığını bilen  ya...