Arama sonuçlarınız

1. sagopala

stok muzik çalar

iyi forumlar oncelikle, sizden ricam stok 4.2 ve 4.4 muzik calari atabilir misiniz?
  2. sagopala

[PORT][Slim] ExtraSlimKAT by SmiLeToLiFe

tamamdir ustam ellerinize saglik =) bu roma geciyorum =D discovery icin ne kadar hafif rom okadar iyi performans =D
  3. sagopala

init.d destegi varmi??
  4. sagopala

gmd de sistem ne kadar hafif olursa okadar performans alirsin, ama kararsiz kaldim gg mi bu mu?
  5. sagopala

ios rom

konu acmak icin acilmadi bu konu, boyle bi çalışma varmi ogrenmek icin acildi. gokten ios rom bekledigimiz felanda yok, benim gibi ios meraklilarinin sayisi forumda azimsanmayacak kadar cok ve sadece bilgi edinmek istedim, forum denen ortamda soru sorulur konu acilir bilgi edinilir...
  6. sagopala

ios rom

ios rom gelecek mi?
  7. sagopala

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

hocam init.d fix linki ucmus bi baksaniz
  8. sagopala

Whatsapp Sesli Arama ( Görüşme) Özelliğini Kullananlar Kulübü

bende hala aktif degil hocam, aktiflestirmemiz icin napmamiz gerekiyo? whatsapp guncel
  9. sagopala

Ayfone Rom

pardon usta =D hocam paylasacak misiniz romu?
  10. sagopala

Ayfone Rom

@RidersOfAnatolia™ aynen katiliyorum hocam ama ios olunca bazi seyleri mazur goruyoruz sanirim =D @SmiLeToLiFe hocamiz duzenlesede verse cok guzel olur
  11. sagopala

Ayfone Rom

aynen cok iyi olur
  12. sagopala

Jellybean mi kitkat mi?

arkadaslar suanda kk kullanmaktayim menu gecislerinde felan takilmalar mevcut, jbde boyle bi durum varmi? sizce jb mi kk mi?
  13. sagopala

GM E-Tab 4 Rom

ben 4. senenin sonunda ogrencilerde kaliyor diye biliyorum
  14. sagopala

viper4android kullanin, cihazin sesi dehset cikiyor
  15. sagopala

hocam facede art ile xposed calisiyo muhabbeti gecti sizin yorumlarda, bilginiz varmi bu konu hakkinda? eger oyleyse art+xposed daha performansli olur bence O.o
  16. sagopala

ios rom

@SmiLeToLiFe hocam? =D[hr]arkadaşlar cvm den zip flashliyacam ama cvm yok bende normal recovery açılıyor zip okumuyor oda clock word mod nerden indirebilirim. yardımcı olur musunuz?[hr]flood yapmak istemezdim ama bayadir cevap gelmeyince tekrar bir sorayim dedim, ios rom icin bi calisma varmi?
  17. sagopala

ios rom

gelistirici hocalarimizin ios rom calismasi varmi?
  18. sagopala

Cep Telefonu Tavsiyesi

2. el s4 active lere bak ucuza bulursun o cihazlar pek tutmadi