Arama sonuçlarınız

1. talha16

Samsung dosyalarını general mobile yüklemek

Başlıkta dediğim gibi arkadaşlar Samsung'un klavyesi grup play falan onları tablete kurcam uygulama yüklenemedi oluyor Xplore ile System app içine atıyom durduruldu diyip diyip duruyor lütfen el atın
  2. talha16

E TAB 5 Sanal Tuşları açma

Bazı rom larda olmaz isteyenler gravity box ile gezinme çubuğunu aktif edsin
  3. talha16

E TAB 5 Sanal Tuşları açma

Root Explorer ile System klasörüne girin Build.prop dosyasına  bulup  üstüne uzun basılı tutup View as Text i seçin ( okuma yazma yetkisi verir ) Sayfanın en alt kısmına qemu.hw.mainkeys=0 yazın ve kaydedip çıkın Tableti yeniden başlatın Eğer sanal tuşlara şekil falan yapacaksanız  xstana...
  4. talha16

Tablet Hİç Mi Hİç açılmıyor!

Kardes tum tuslara ayni anda 1 dk bekle sonra asderdd in son verdigi twrp yi kurma berkanin verdigini kur onda sorun vermiyecektir bide stock rom attiktan sonra yap bu dediklerimi Cunku bende yapdim rom buyuk hafle yazilan bi hata veriyo Benden bu kadar olmadi tablei gonder telpaya yaparlar
  5. talha16

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

RE: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.0-0 Yükleme adb den pc ye bağlayınca okumuyor daha doğrusu ses geliyor takıldı diye ama pc de gözükmüyor 3 tane pc de kullandım
  6. talha16

link sorunu

Sitedeki panel yetkilileri lutfen etab 5 gapps ve crack doatalarının alternatif link koyarmısınız yandex disk limit doldu diyor Gereginin yapilmasini arz ederim
  7. talha16

bilgisayar bozuldu lutfen yardım edin

RE: lütfen göz attin Termal macun hiç olmasa bile fazla bir şey farketmez. Ondan öyle kapanacak kadar ısınmaz.  Kapanıyor ama kasa çalışıyor demişsiniz. Aniden ekran kapanıyorsa bu ekran kartından olabilir. Ramı işlemciye en yakın slota takın. Doğru yer orasıdır.  Windows uzun süre bakımsız...
  8. talha16

eba admin

Arkadaslar akilli tahdada eba admin sifresini bilen varmi Windows 8 faz 2  Vesdijm@n1453 olmuyor Lutfen goz atin
  9. talha16

Cvp: lütfen göz attin Rami sokup cikardim nafile
  10. talha16

Arkadaslar benim bilgisayar kendi kendine kapaniyor  pc de isinma yok ama kendi kendine kapaniyor islemcinin macunu bitmis saniyorum ondanmi acaba Bide bilgisayar kendini kapattiginda kasa hala calisiyor kapatmak icinde fisi yada arkada dugmeden kapatiyom goruntu gidiyor muzik caliyorsa duruyor
  11. talha16

Ekranın etrafında sarı leke sorunu

Cvp: Ekranın etrafında sarı leke sorunu ozaman gecermi ?
  12. talha16

Ekranın etrafında sarı leke sorunu

Selamun aleykum arkadaşlar başlıkla bahsettiğim gibi ekranda sararmaya başladı üç gündür oluyor garantiye gitmişti tablet dokunmatik sorunu vardı düzelttiler garantiye gitmeden önce böyle sorun yoktu şimdi ne olduysa ekranın kenarları sarariyor   ( CİHAZ ROOTLU ) Garantiye toplamadan bir...
  13. talha16

TELEFON DÜŞTÜ DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR

Merhaba arkadaşlar konuda bahsettiğim gibi telefon düştü dokunmatik çalışmıyor telefonun içinden dosyaları almam lazım nasıl alabilirim Recovery den adb ile pc ye takıyorum pc görmüyor dijital imzayı da kaldırdım nafile yine pc görmüyor Acil lütfen yardım edin
  14. talha16

Sanal tuşlar çalışmıyor

ROM kullanmiyorum e tab 5 un orijinal romu
  15. talha16

Sanal tuşlar çalışmıyor

Dediğin gibi yapdım olmadı
  16. talha16

Sanal tuşlar çalışmıyor

Deniyecegim bir
  17. talha16

Sanal tuşlar çalışmıyor

Ben gravity box dan açtım sonra tuşlar kayboldu Araştırmalarıma gore build prop un en alt satırına qemu.hw.mainkeys=0 yazınca geliyor dediler yaptim olmadı lütfen yardım
  18. talha16

E tab 5 Rom Sonrası Dokunmatik Sorunu

Bende de aynısı oldu stock atıp garantiye yolladim
  19. talha16

APK SORUNU KESİN ÇÖZÜM ROOTSUZ

RE: APK SORUNU KESİN ÇÖZÜM(ROOT) sen rootu kaldırmıyon sadece apk sını siliyon su kodu yine tablete işli kalıyor ibabmıyorsan google playdan süper su yu yükle direk su yüklemesi yapmadan rootlu kaloyor  eğer rootu kaldırmak istiyoson system den su klosörünü sil
  20. talha16

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

ben trapress den marsmallow attım sonra asderdd arkadasımızın stock u attım sonra dokunmatik gitti acana tableti twrp den full wipe yapıp tüm sistemi silip bir daha stock atsak dokunmatik sorunu kalkarmı ? Arkadaşlar full wipe yapdım hiçbir şey olmadı başarısız !!!!!