Arama sonuçlarınız

1. 0

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

En son hangisini yuklediysen o gecerlidir. Sana tavsiyem wipe yap sonra odex olani kur.
  2. 0

E Tab 5 Arka Kapak Çıkartma(ACİL)

Giter penası iş görür. Benim arkadaş gitarinin penasiyla acmisti.
  3. 0

Ben ahmet ikbal aldig in romuna yaptim. Bise olmadi:D
  4. 0

Fatih wifi

Cehennemde dublex evim hazır:)
  5. 0

Fatih wifi

Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D
  6. 0

Odexed daha hızlı açılır. Deodexed ise sistem üstünde oynamayı kolaylaştırır. Tavsiyem odexed.
  7. 0

Oha! Ekran %5. İnanilmaz.!!!!
  8. 0

ROM ATARAK MEB İLİŞKISINI KESMEK

Meb tabletle bağlanti kurama. Tekrar stock rom atip acincada uzun zamandir kapaliydi bhanesiyle isin icinden cikarsin. :tamam
  9. 0

[TWRP][MOD]Flaşlanabilir OTG Desteği

be n bunu yapmadan önce otg tıkır tıkır çalışıyo fakat bunu yapınca flash bellek üzerinde oynama yapamıyorum. o yüzden bunu tekra yapmadım. :)
  10. 0

androidde fazla ram kötü değil aksine uzun pil ömrü ve stabilite sağlar. (ram temizlemeyin:))
  11. 0

Google play uzun süre yüklenmedi. Derleme numarasi fln da ise yaramadi. Bende lucky patcher ile yukledim. :)
  12. 0

Eline sağlık genso. Odex olan rom deodex olan roma göre açılışta özle görülür fark sunuyor. (Tavsiyem odex li rom.) :) Keşke google playin güncel sürümünü ve google hizmetlerinin günce sürümünü ekleseydin. :) [hr] Lan tabletin şarjı bitmiyoo!! :D
  13. 0

ETAB 5 açılış animasyonları (kaçırmayın)

Zaten recovery den flash lanan zip oyle yapiliyo. Romlar o sekilde portlanir ve editlenir. Ben bu yontemle gio ve etab5 icin bircok zip hazirladim.
  14. 0

Cyanogenod Boot Logo ve Boot Animation E-Tab 5

Senelerce gio mda cwm kullandım. Telefonu çok seviyodum. Sonra birgün anakartı yandı. Cwm kullanınca birazcık olsun onu hatırlıyorum. :( Cwm candır gerisi heyecandır.
  15. 0

Recovery for E-Tab 5 Cyanogenmod ???

Cwm olsun garanti olsun :)
  16. 0

Recovery for E-Tab 5 Cyanogenmod ???

Clock work mod da cyanogenmod sıkıntı yapmaz!
  17. 0

Çoklu kullanıcı özelliği

Evet. Modul yükleyerek yaptım.
  18. 0

Çoklu kullanıcı özelliği

Arkadaşlar android jellybean tabletlerde çoklu kullanıcı özellliği var. Ama etab 5 te bunu nasıl yaparım bilen varsa yardımlarını bekliyorum.