Arama sonuçlarınız

1. V

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

RE: [V2][PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] 2 gündür kullanıyorum cihaz bir çok uygulamayı desteklemiyor dosya yöneticisi, galeri kurunca az kullanınca atıyor mesela assistan touch tarzı bir şey deneyecektim şu iphonelarda olan hiç çalışmıyor düzelirmi...
  2. V

RE: [V2][PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] şeffaf navbarda gelecek mi
  3. V

RE: [V2][PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] bende mi açılış animasyonu geliyor sorun senden olmalı
  4. V

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

sabah uyanıyorum ilk işim bu konuya bakmak şimdi gene baktım akşam gene bakarım :D
  5. V

bu flymeos zaten türkçe desteği yok mu türkiyeye giren modellerin romundan türkçe kopyala yapıştırla olmaz mı ne gibi yerleri değiştiriyorsunuz bilmiyorumda :D
  6. V

abi çok iyi ya miui yeni sürümü bekliyordum şuanda gözüm bunu aradı
  7. V

RE: [PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] ben çıkacak yeni türkçe sürümü bekliyorum ardından hep bunda kalmayı düşünüyorum gelen düzeltmeler güncelleme halindemi olacak yoksa sürekli baştan kurulum mu olacak
  8. V

Yedekleme programı tavsiye eder misiniz

General Mobile 4G kullanıyorum çıkan custom romlar çok ilgimi çekiyor sürekli denemek istiyorumda kullandığım uygulamalar sıkıntı oluyor apksını arşivleyip geri custom romda tıkladığımda kuracak bir uygulama var mı
  9. V

neden konuları kitliyorsunuz ve yanlış yere açana ceza var

Böyle şeyler bir forum için gerekli mi gerçekten olur olmadık her şey kilitleniyor cevap kesin değilsede, kesinsede, gereksizsede gerekliysede kitliyosunuz kendi paylştıklarım için demiyorum gerçekten gerekli mi bu saçmalık
  10. V

Wileyfox Swift V2 mi? 6.0.1 mi?

valla ya benim göz bozuk ya da öyle takıntı ettim wileyfoxta renkler biraz saçmalıyor gibi hafif sarımsılık yapıyor ekrana üstten gece gündüz ayarını yapınca düzeliyor ben pek oyun oynamam kişiselleştirmede rootla mümkün olunca 6.0.1 e döndüm çok başarılı bence cynogenmod dışında başka bir rom...
  11. V

[APK] Lenovo Vibe X2 Kamera ve Galeri

general mobile 4g 6.0.1 romda ön kameraya geçince çalışmayı durdurdu diyor  onun dışında kamera hızlı ve çok güzel
  12. V

kamera uygulaması önerir misiniz

wileyfox romun stock kamerası çok hızlı ve güzel fotoğraflar çekiyordu cm12.1 de snapdragon kamerayı kullanıyodum oda çok hızlı çok iyiydi 6.0.1 de çalışan böyle iyi performanslı bir kamera var mı meizu kamerasını kullanıyorumda çok yavaş çekiyor galeriye geçince atıyor bıktırdı :D
  13. V

Bugün nefret ettirdi bana bu telefon :D

mra58y idi benimki sorun çıkarmı
  14. V

Bugün nefret ettirdi bana bu telefon :D

Arkadaş MRA58Y 6.0'a geçeyim dedim custom romla falan uğraşmaya ne gerek varmış dedim 6.0 dan da 6.0.1 e geçer akarım dedim güncellemedi plusone.apk diyor recovery ekranında reboot now sonra tekrar 6.0 hayır stock romada dönemiyormuşuz adam akıllı ben ne yapacağım şimdi mra58y kullanıyorum...
  15. V

bootloader kilidi geri nasıl kapatılıyor?

ben dün stock roma döndüm farkettim ki ota capture ile bile 6.0.1 e geçemiyorum fastbootta twrp açtım girdi sanırım bu yüzdenmiş ne olacak ne yapmalıyım
  16. V

Stock Rom'a döndüm ama 6.0.1 güncelledim ama geçmedi

6.0.1 güncellemesi geldi yükle dedim işte yükledi cihaz açıldı hala 6.0 yazıyor güncelle denetleyince en son kullandığım görünüyor 87mblık 6.0.1 güncellemesini yaptım ama
  17. V

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

henüz hatalarıda olsa paylaşın bağış için teşvik verin insanlara :D çok merak ettim atın lütfen ne sıkıntıları var nasıl şuanda :D
  18. V

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

ben romda sadelik istiyorum, stabillik istiyorum fakat olmuyor icon teması arıyorsun ayrı bir dert tema kuruyorsun ayrı bir dert hiç birini beğenmez oldum çokta güzel olmuyor zaten cynogen mod benim gözümden düştü sırf icon, statusbar vesaire için cynogenmod kullanmaktan sıkıldım hiç özel...
  19. V

[Destek]General Mobile 4G Custom Rom Çalışmaları İçin Destek

server ne için ne işe yarıyor maddi destek derken ne kadardan bahsediliyor
  20. V

[6.0.1]Stock rom için Asus Klavye flashlanabilir zip yapabilir misiniz?

bende asustan geçtim 4g ye klavyesine çok uğraştım ama olmuyor xda'da falan uğraşanlar var ama yakında gelecekmiş :D tavsiyem fleksy klavye türkçe klavye ve görünüşü çok güzel asusu aratmıyor şuanda bana :D