Arama sonuçlarınız

1. S

TURKDEVS Sohbet Bölümü

Bu teog ne arkdaslar ?
  2. S

[MT6589][ART]O+ Air for Discovery

Hocam ben dunku os romdan vazgectim bunu turkcelestirecem :)
  3. S

[PORT][OS]CoolUI for GM Discovery [MT6589]

Hocam turkcem konusunda haklisiniz kusura bakmayin duzeltcem :) tsk edrim aciklik getirdiniz icin denemeye calisacam bakalim olursa fix olrak hocama veririm o geregini yapar iyi gunler dilerim :)
  4. S

Hocam o konuda haklisiniz romi yapan kendine gore yapar baskalarinis onerilerini bir sonraki versiyonda kullanirsa kullanir yani anlatima baktim aynen benim yaptigim gibi indirim deneyecem hocama ama os rom farkli dediniz ondan bir tereddut dim acikcasi onu bir iga getirebilirminiz hocam riza etsem
  5. S

Os romlarin normal romlardan farki ne hocam turkcelestirmede hata alir dediniz ya onu merak ettim
  6. S

Hocam bir soru soracam romu nasik turkcelestire the apk icin vaules-tr ekleme yapinca oluyor bunu nasil yapqbilirim hocam
  7. S

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Ben kullandığım bir telefonu önerecem... HTC DESIRE 820 Link http://m.gsmarena.com/htc_desire_820-6636.php Fiyat ve perfarman ürünü, Fiyati 1399 TL Antutu bencman skoru: 3678 Ekran suresi 10 veya 15 saat arasi degisiyor Guc tasarrufunda isi 4 gun sarji gidiyor denenmistir Hd ekrak sp...
  8. S

Taban ROM port ROM sorunu

Tmm hocam yarin ilk ilk is log alacam kusura bakmayin.
  9. S

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v4.0 Final Aynen bu forum general Mobil icin ve romda onun icin...
  10. S

Resim bu[hr]Hocam flood yasak diyorsunuz ama konuya bakmiyorsunuz nasil olacak bu ama bir el atin bu duruma...
  11. S

Hocam lipleri alıp atım ama hala ayni nasıl yapacam yardımcı olurmunuz[hr]Anlayan biri yardim etsin lutfe...[hr]Onu denedim lekiyi denedim yine olmadi [hr] Acaba bugra hoca yada orochi hoca kitkat acilis masyonunda kalan telefom icin bir fix felan yapamazlarmi cok lazim:(:([hr]Kimse bakmayacakmi...
  12. S

HTC One X IMEI Attırma

Hocam ime yazıcı programlar var onları kullanabilirsiniz google amcaya sorun size yardımcı olacaktir
  13. S

Mesela leki romu taban alıp asus romu o tabana geçirmek istiyorum ama boota kalıyor nerde yanlış yapıyorum acaba? Yardımcı olurmusunuz..?
  14. S

Forum Tanışma Konusu

Adım Sadık Yaş 21 Meslek Dış Ticaret Uzmanı Memleket Mersin GM Discovery 16GB :goodbye:  :goodbye:
  15. S

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe pardon hocam kusura bakmayın bu arada galeri hatasıiçin türkce ceviri yaptım ama halen hata veriyor dille kaynaklı deqil bence... :tvizle: :tvizle: :tvizle: :azrail: :azrail:
  16. S

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Kusuru bakmayın hocam zevk meselesi :shy:
  17. S

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe tamam hocam şimdi indirip yapmaya çalışam ben kullanmadım önce bir yükleyip öyle yapmaya calışacam...
  18. S

[4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom V2 For GM Discovery

RE: [4.4.2][ART][SLIM] LeKi Rom For GM Discovery sinan hocam sallayarak uygulama kapatmayı ekleye bilimisimiz fix olarak verseniz olurmu?
  19. S

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe o zaman bilemem hocam ama öyle sorunları varsa düzenleyebilirim elimden geldiği kadar...
  20. S

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe galeri ve camere yeniden düzenlenio vaules-tr eklesen düzelirmi?