Arama sonuçlarınız

1. lord_keles

GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi

Cvp: RE: GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi @Cenkay açıkcası hiç şebeke problemi yaşamadım vodafone kullanıyorum.. 4g de anlık çekim kalitesi dışında
  2. lord_keles

5 ekim güncellemesi  görüntüleri Göze çarpan degişiklik otg baglantı dÜzeltmesi - mouse ikonu gözükmedi ŞİMDİLİK - baseband 19 dan 20 ye yükselmiş...
  3. lord_keles

[APP/6.0] Amigo Music

teşekkurler....
  4. lord_keles

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] teşekkurler....
  5. lord_keles

otg desteği

Ben xplore dosya yöneticisi ile sorunsuz kullanıyorum android 7 de // üst bar kısmındaki secenekler suanlık işe yaramıyor....
  6. lord_keles

Usb otg gm5 plus d

7 nougat stock romda xplore dosya yoneticisi ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor bende otg...
  7. lord_keles

[MOD] Kernel Adiutor Mod v15

Elinize sağlık.
  8. lord_keles

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Elinize sağlık...
  9. lord_keles

Cvp: RE: GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi @umutcan323 merhaba :) her zaman apex launcher kulanırım o görünende o.... Yükleyeli 1 saat oldu henüz sarj durumuna bişey diyemem ama iyi gidiyor....
  10. lord_keles

Cvp: RE: GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi 1 tane nougat duvar kagıdı var (cihaz gm5 plus d) wipe yapmadan ve yedek vs almadan yükledim veri kaybı olmadı [hr] Bunlarda benden ekran dpi si en küçükde :)
  11. lord_keles

@Asderdd Cihazım dual şuan indiriyorum güncellemeyi yardımcı olabilirmisiniz ota dosyasını cıkartmam için ??
  12. lord_keles

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: RE: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM Yakında düzelir..
  13. lord_keles

GM 5 Plus Temasek's Cyanogenmod CM13 ROM

@Asderdd Teşekkürler...Umarim yeni sürüm v12 olarak gelir...
  14. lord_keles

[5.1+]CM13 Trebuchet Launcher v6.0.1.6

teşekkurler..
  15. lord_keles

GM 5 PLUS STOCK ROM MARSHMALLOW [FASTBOOT][M3E56]

@Asderdd Elinize sağlık hocam..