Arama sonuçlarınız

1. Ferdi9050

icon pack onerirmisiniz

Favorim - Moonshine Telefonuma elit bir görünüm kazandırıyor
  2. Ferdi9050

Custom Rom İçin Birkaç Soru

Bu kervana katıldıgına sevindim :) Fakat senden ricam forumdaki android anlatımlar konusunu bulup ordaki konuları incelermisin ? Dediklerinin çogu cevabı orda mevcut. Ek sorun olursa paylaş yardımcı oluruz
  3. Ferdi9050

[Bilgi] Android Gelişimi

Eğer yararlı olduysa ne mutlu bana arkadaşlar Ama Forumda tek mesaja fazla resim koyma engeli ve ikinci mesajı attıgında ilk mesajla birleştirme sıkıntısı olmasa daha güzel olacaktı ama hep engelledi. düzeltiyorum başlıgı kaydet diyorum eski haline geri dönüyor..
  4. Ferdi9050

Android Lollipop 5.0 Güncellemesi Alacak Cihazlar Listesi

Oneplus zaten cyanagonmod ile yollarını ayırdıgını baya önce ilan etti.
  5. Ferdi9050

Stabil Kitkat Romundaki Hatti Yeniden Başlatmayi Gidermek İcin Ne Yapilabilir ?

Bunun modemle düzeleceğini pek sanmıyorum. Temiz bir şekilde tekrardan stok rom kurmayı deneyebilir misin ? Büyük ihtimal düzelecektir.
  6. Ferdi9050

[4.4.2][ART]* Htc Desire 816G Dr.Razor™ *

Cihazım garantide olmasa denerdim ama eline saglık kardeşim. Cihaz ekranla alakalı sıkıntı çıkardı :utandim:
  7. Ferdi9050

Nexus 5 aslında çok süper bir cihaz. Fakat günlük kullanımda şarj olayı biraz sıkıntı. Sebebi de sonuçta cihaz biraz deneme tahtası gibi. Ama dersinki en sürekli en güncel android sürümünü kullanmak istiyorum ozaman tek tercih nexus 5. Antutu skoru halen 41000 lerde. Çokta kötü değil Eğer...
  8. Ferdi9050

Wallpaper Arşivimi Sizlere Açıyorum

Eline sağlık En alttaki resimde basıcan basıcan son gaz :azrail:
  9. Ferdi9050

Telefon Tavsiyesi (Please!)

Elite çok hantal bir yazılımı var. Kullandım ordan bilirim. Lg g2 kardeşimde var çok iyi cihaz. nexus 5 de bende var, şarj olayı biraz can sıkıyor. Lg g2 oyun dahil herşeyi yap günü rahat çıkartıyor. Nexus full takılırsan öğlen 3 te bitiyor. Yinede nexus daha şekil bence
  10. Ferdi9050

Güncel Müzik Çalar Tavsiyeleri

Tabiki walkman.. Müzik dinleyecek vakit bulmakta zorlansam da vazgeçmem walkman dan
  11. Ferdi9050

[PORT][4.4.2]Lenovo VIBEUI 2.0 1516DEV | Port v2.0 for General Mobile Discovery

RE: [PORT][4.4.2][OS][TR] Lenovo VIBE UI 2.0 1503DEV | Port v1.5.0 Cihaz garantiye gitmese denerdim ama resimler yetiyor tadını almaya.. Eline saglık
  12. Ferdi9050

Note 4 Rom

Kızdırma enişteleri :sigaraiciyor:
  13. Ferdi9050

Telefon Tavsiyesi (Please!)

O fiyatlarda öncelikle Piranha ve Eliteyi kafandan sil. Bakma sen elite deki donanıma yazılım berbat ötesi aldım 1 hafta dayanabildim. O fiyatlarda en mantıklı cihaz lg g2 ve nexus 5 Ama bnm tavsiyemi sorarsan o kadar para veripte 2.el alma. netde 900 tlye sıfır lg g2 ler dönüyor...
  14. Ferdi9050

Lollipop Nexus 5 1500 tl lik cihazımda var :drinks: Dikkatinizi çekerim lütfen  :rool:
  15. Ferdi9050

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

Hangi versiyon ? 4-16 gb
  16. Ferdi9050

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Sarj yariya inmesi olayi normal. Romla alakali degil sifir cihaz al bi kac kez rom at tmm oluyor.her seferinde degil ama arka arkaya reset atarsan yapiyo Nedenini bende anlamis degilim
  17. Ferdi9050

android sürümü

Senin kastettiğin olay build proptan android sürümünün elle düzeltmekten öte bildiğin api seviyesi artırma Yapman gereken eger discovery  cihazı kullanıyorsanız s4 kk port romu indirmen lazım. Veya Portlanabilecek rom bulman, portlaman lazım. 
  18. Ferdi9050

Online backuplu dialer tavsiyesi

Bu onu başlıgından net bişey anlayamadım ama, Rehber yedeklemeden bahsediyorsan Gmailine yedekle. Dialer yedeğini uygulama geri yükleme olarak düşünüyorsan stok dialer ler her romda çalışmaz, titanium backupla yedek alsanda verimli olmaz
  19. Ferdi9050

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Orochi hocanın eli değerde tatlı olmazmı :rool: Parmaklarını yersiniz deyimi yerindeyse:mutlu2::mutlu2:
  20. Ferdi9050

[APK]Google 123 Klavye- Numaralı Klavye

Birdaha denermisiniz şuan sorun yok görünüyor