Arama sonuçlarınız

1. Ferdi9050

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Talha, Cm nin şu menü arkaplanı beyaz ya uyuz oluyorum. Nexus 4 deyken deli ederdi beni
  2. Ferdi9050

Soket sorusu

Geçmiş olsun. Kaçınılmaz son zaten :yorgun:
  3. Ferdi9050

Cep Telefonu Tavsiyesi

Ben kullandım öle bir sorun yaşamadım. 
  4. Ferdi9050

[PORT][ROM][4.2.2][Güncelleme] ***MIUI V5 4.10.18 Dr.Razor™***

Bu bir sorun mu  :what: Keşke görev yöneticiden kapatınca da öyle olsa, hatta bildirim alabilsen .
  5. Ferdi9050

Rom Tavsiyesi

Yapabileceğin en iyi durum, Stabil ve şarjı çok giden rom bulmak. Gerisi senin marifetine kalmış. Aksi durumda dediğini gibi hazır bir rom yok. Çünkü görsellik devreye girerse stabillik gider, ikisi olursa ram gider, stabillik olup ram kalsın dersen görsellik gider.. Sonuç olarak tavsiyem...
  6. Ferdi9050

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** Wifi gelişmiş ayarlardan uykuya geçince wifi durumu açık kalsın seçeneğine bakarmısın ? Sorunun çözümü değil ama en azından wifi uyumaya geçmezse geçici çözüm olabilir
  7. Ferdi9050

[Stabil][Port][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v2

Begendiysen ne mutlu. Erisebirlikten hizli on yukleme menusu olcak onu kapat mutlaka sonra yeniden baslat cihazi Systemden silinebilen apklarida yazarim bi ara ozaman ram optimasyonu da cok iyi
  8. Ferdi9050

Cep Telefonu Tavsiyesi

Düşünme bile. Nexus 5, Rom desteğini görünce agzın açık kalacak. Nexus 4 bile şahaneydi. Orjinal romdan bahsediyorum :D
  9. Ferdi9050

[CWM] Boot Fix

Güle güle kullanın, sıkıntı olursa yazarsınız
  10. Ferdi9050

[CWM] Boot Fix

Merhabalar, Paylaşacağım dosya, rom kurulumu sonrası logodan sonra cihazı açılmayan arkadaşlar için. Kısaca logoda kalan kurulumlar için. Romdan sonra cwm üzerinden aşağıdaki dosyayı flashlayın.  LİNK : https://drive.google.com/file/d/0B0xJyfnUsgOjVjF5dEFLYTdUMlU/view?usp=sharing...
  11. Ferdi9050

[APK]Google 123 Klavye- Numaralı Klavye

BLACK, COBALT, GLASS temaları Eklendi
  12. Ferdi9050

jb den kitkata

Önce, Root yapmalısın, framaroot uygulaması ile. Ardından mobile uncle tools uygulaması ve custom recovery ( philz touch recovery vb) ile cwm flashla. Sonra kk rom bulmalı ve cwm üzerinden romunu flashlamalısın. Biraz kısa oldu ama anlamadıgın durumu tekrar sor kardeşim
  13. Ferdi9050

[Stabil][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v4

http://forum.turkdevs.com/konu-stabil-port-aosp-4-2-2-legend-rom-v2.html
  14. Ferdi9050

[APK] Rom Toolbox - Yazı tipi, boot animasyon vb

Aynen katılıyorum şahane birşey. Sisteme gömmeyi bayadır denemedim, bir deneyeyim akşama
  15. Ferdi9050

[Stabil][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v4

V2 bana göre legend serisinin en stabil ve en hızlı romu. Halen günlük olarak onu kullanırım. Yapman gereken romu yuklemek erişebilirlikten hızlı on yuklemeyi kapat. Şarjıda muazzam gidiyor. System dosyasından da gereksiz dosyaları sil, fıstık gibi :rool: :drinks:
  16. Ferdi9050

PurpleDrake - LG G3 Kitkat Rootlama

RE: [ROOT]PurpleDrakeLite Lollipop da geçerlimi ? Demin bir arkadaş arıyordu
  17. Ferdi9050

[APK] Rom Toolbox - Yazı tipi, boot animasyon vb

Merhaba arkadaşlar, Tanıtacağım uygulamayı belki bilen arkadaşlar vardır. Bilmeyenler için kısaca anlatmak istedim. Uygulama ücretli bir uygulama, ama paranızın karşılıgını çok rahat veriyor.  özellikleri, Fonts installer : Telefonunuzun tüm bölümlerindeki yazı tipini değiştiriyor...
  18. Ferdi9050

Yazı tipi yardım

Herhangi den ziyade komple sistem yazı tipini değiştirmek istersen ROMTOOLBOX adlı programı dene, yada bekle birazdan koyucam siteye
  19. Ferdi9050

Android Ana Dizinindeki Dosyalar Silinirse Ne olur?

Eğer zip şeklindeki rom dosyasının içindeki dosyalardan bahsediyorsan, kurmaya çalıştıgında hata verecektir. Update script silinen dosyanın adresinde birşey bulamayınca napacak ? :dry: Şöyle düşün, cwm komutlar eşliğinde sana sonuç üretir. Her veri yolunun adresi olacak ki sonuç alasın, bir...