Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu romlara toggle ekleyen gm, diğer kardeş telefonlarda rom aynı ama toogle yok. Eski sürüm viperde gm toggle'ı atmaya çalıştım olmamıştı. Bir iki dosya attım tabi bildiğim kadar da olmamıştı :) . Yapılabilir mi? İkisi aynı rom neleri değiştirmek gerekir? Güzel bi stok romumuz olur. Ustalardan...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2739745
Burdaki güncel apkyi kurunca menü tuşu geliyor ama sorunlar var.
1. Anaekran da uygulama taşıma klasör oluşturma yapılamıyor.
2. Alt panele uygulama eklenmiyor.
3. Telefon yeniden başlatıldığında güncellemeyi kaldırıyor, eski haline...
Hocam tema kısmında görünüyor ama launcherda menü yok :( eski sürüm launcherda varsa roma ekleyebilir miyiz? Nova kurmak istemiyorum, ram widgeti koyulmuyor ve colorOS launcheri kaldıramıyorum. ColorOS Launcher iyi tek greenify uyut kısayolunu ekleyemedim.
RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0
Evet A B C de sorun yok gerisine gitmiyor.
Bir de yatay modda bildirim geldiğinde çubuğu aşağı çekince toggle çok yer kapladığı için bildirimi göremiyorum :)
RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0
Galeride sorun yok. Kk rom olunca son zamanların modası 'Art'ı gözler arıyor tabi.
Güzel rom olmuş .Teşekkürler
Not: sessiz(toplantı) modunda tuş titreşimi nasil kapanır?
Evet dediğiniz gibi xposed kaynaklı bu sorun. Xposed frameworkleri kaldırınca sorun ortadan kalktı. Art olmayınca xposed kurarım diyordum nasip değilmiş :bazuka: xposed
Teşekkürler, güzel akıcı bir ROM olmuş. 3g ikonunu kaldırdım xposed+gravityboxKK kurdum. Android media durdu hatası alıyorum. Birde bir iki seferdir denk geliyorum boot animation da sıkıntı var. Renkli android yazısından sonra tekrar edip duruyor. Android yazıp yazıp duruyor.
Stok Jb de Wifi,whatsapp,tapatalk,opera mini ve ekran minimum parlaklıkta olacak şekilde 7saat 49dk yı görmüştüm o zamanlar bu süre benim için normal olduğundan ssleri saklamadım :(