Arama sonuçlarınız

1. H

[PORT][4.2.1] Rookie ROM

Rom toggle olmaması haricinde güzel. Teşekkürler İlk kurduğumda wifi hemen bağlanmadı,resetten sonra düzeldi. Fix kurmadım Yanliz gravitybox dan ayar yaptıktan sonra mobil net çalışmadı ilginç. Şarj iyi gibi geldi ama net açamadim ondan olabilir Edit: tekrar reset attım kendine geldi. Şarj...
  2. H

Uygulamalar Flaşlanabilir Hale Nasıl Getirilebilir?

ZipME, uygulama, ayarlar, açılış animasyonu vs içeriklerinizi recoveryden flashlanabilir zip haline getirir. https://play.google.com/store/apps/details?id=zip.me
  3. H

[4.4.2][AOSP] Blu Life Play L100 Dr.Razor™

RE: [port]BLU ROM SON GUNCELLEME Teşekkürler. Rom L100 v35 midir? Edit: Linkde yazıyormuş , v35 blp L100 romu Beğeniliyordu blu tarafında , direk yüklemiştim ,açılış animasyonu kasıyordu.  Kullanirkende hoşuma gitmemişti.Şimdi bu sorunlar kalktıysa güzel olmuştur.
  4. H

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate ROM güzel her açıdan. Yanliz eski bi sorun çıkageldi Vibe 1501 ile son bulan outlook çalışmama sorunu geri geldi. Hafıza fix denedim işe yaramadı. Telefonum 16gb .  Arkadaşın 4gblikte her romda çalışıyor, şimdi bu ROM kurulu onda çalışıyor. Stokta, vibede bu sorun...