Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 Global Beta for Gm Discovery
başka yerlerde paralı veriyorlar bu ürünü eline emeğine sağlık kardeşim.bence kullanılabilir. ilk 4 romdan biri emui oppo miui stayos.eline emeğine sağlık.
eşimin telefonu 4gb ona bir türlü yükleyemedim.twrp 2.8.5.0 var ama bir türlü olmuyor.E unmound hatası alıyorum kendi telimde hic bir problem yok 16 lık benimkisi nerde hata yapıyorum.lütfen biri yardım etsin lütfen diyorum.
@Asderdd üstad bu romda ki dialeri başka bir romda nasıl kullanırım apk olarak verebilirmisiniz.sağa çekince sola çekince arama mesaj olayı büyük kolaylık da .
rom mükemmel yalnız wifi her seferinde ingilizce yapmazsan hata veriyor.birde türkçe kamera ve galari flasladim olmuyor.eline emeğine sağlık.ALLAH razı olsun...
RE: [PORT][Fix verildi] Aplus A22 For GMD
[/url][/img] [/url][/img] hata bu hocam gps seceneklerinden 1 secenek cikiyor.tesekkurler.saygilar...lütfen bir yardim edecek yokmu....[hr]
...