Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
titanium back up ile zip yedek oluşturup cwm den yükleyince çalışıyor fakat açıp kapayınca tit.back up durdu diyor çözümünü programı tekrar yükleyerek buldum .son uygulamalar yok.rom süper başka bir hata görmedim.saygılarımla...
ya yokmu bir yardım edecek titanium back up nasıl yükleyebiliriz bu roma lütfen yardım edin .rom çok hoş çok akıcı oppo roma çok benziyor.kullandığım süre içinde hiç bir problem görmedim.yedeğimi geri yükleyemediğim için başka roma döndüm.
Kolay gelsin s7per bir ROM olmuş uygulamari harf sırasına gore koyamiyormuyuz birde hareket
Kontrolü olayı açılmıyor ve son olarak orijinal temaya nasıl donerim o ekran kilidi falan çok iyiydi .saygılar..
Titanyum back up yedeğini görmedi acaba neden ve çözümü nedir.Magazin temadan sonra orijinal temaya nasıl döneceğiz acaba başka tema yok birde hareket kontrolü nasıl açılıyor.
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
süper bir rom diyebilirim eline emeğine sağlık kardeşim.bu 3g yi nasıl kapatabiliyoruz acaba 2g geçiş varmı ?