Arama sonuçlarınız

1. muzzii20

[4.4.2] StarOs port Jiayu G4S[MTK6592]

general mobile discover için uygunmu dur acaba uygunsa :) 3g ve wifi çekim gücü nasıl acaba.sauygılar.color osa benzeyen bütün romları indirdim:)
  2. muzzii20

[OPPO][PORT][4.2.1] ColorOS 1.4 GM Discovery

Bu rom için 3g ve wifi için bir fix olabilirmi acaba ikiside çok zayıf...saygılar...
  3. muzzii20

kapalı ekran hareketleri bölümünü açmak için bir fix varmı acaba ???
  4. muzzii20

[4.4.2][PORT][OS][STABIL] VIBE UI 1.5 ROM - BY MATRIX

bu romda uygulamaları alfabetik sırayabiliyormuyuz birde türkçe destek gelirmi acaba...rom süper diyebilrim os romları çok seviyorum ya :)
  5. muzzii20

[PORT][OS]CoolUI for GM Discovery [MT6589]

link kırık upload edebilirmi birisi acaba _
  6. muzzii20

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

RE: [ART]Hive OS ROM v2.1 kilit ekranı nasıl  öyle  yapılıyor  acaba_?
  7. muzzii20

Color OS ROM1.0.0i mod.romda 3G çekim gücüi iyileştirildi diyor o nasıl  acaba??
  8. muzzii20

sadece gps  içinmi  bu  yoksa  şebeke  için de olurmu...?
  9. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Aktif ama olmuyor animasyonlara bakiyorum ekran siyahken diyor hic bir sekilde islevi olmuyor
  10. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Nasil calistigini anlatabilirmisin lutfen bir turlu beceremedim
  11. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Romu kullanıyoeum su an en son haliyle.romun pil ömrü süper diyebilirim.kasma falan yok sadece tema degisikliginde 1 kerelik kasiyor.akıcı bir rom.wifi sanki önceki sürüme göre azmı belki bilmiyorum 3g iyi cekiyor gördüğüm hatalar. 1-)2g 3g oto olursa sorun yok sadece 3g olursa cekmiyor 2-)tel...
  12. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

teşekkürler.ya şu uygulamaları harf sırasına göre sıralamanın bir ayarı veya bir çözümü varmı acaba....
  13. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

Drive izni falan istiyor ya normal bir upload yokmu
  14. muzzii20

[PORT][4.4.2] ORRO ROM

rom çok hoş diyebilrim. oppo roma çok yakın bir rom sırf o yüzden kullanmak istedim . root yoktu onuda king rootla halletim fakat uygulamalarda alfabetik sıra olayı yok bulamadım uygulamalar karmakarışık varmı bir çözümü veya ayarı .kullandıkça size bilgi veririm...