Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fix paket yükleyerek sadece hafıza düzgün gösteriyor watsapp facebook gibi yerlerden indirilen fotoğraf ve videolarda dahil indirilen dosyalar çekilen foto videolar sd kart yerine dahili belleğe kaydediyor buda hafızanın hemen dolmasına neden oluyor
Kimsede hafıza sorunu yokmu acaba kimse bahsetmemis indirilen dosyalar çekilen fotoğraflar ve videolar dahili belleğe kaydediyor uzun video bile çekilmiyor bu yüzden romu yüklemiyorum inşallah düzeltilir
RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery
Kardeş bende v1 yüklü hiçbir sorunla da karşılaşmadım eline sağlık v2 yi şimdilik yüklememe gerek yok sanırım
bu ters hafıza sorununa bir çare bulamaz mıyız kardeş çektiğimiz fotoğraf ve videolar indirdiğimiz dosyalar sd kart yerine telefon hafızasına kaydediyor
Rom harika kardeş ancak bu ters hafıza sorununa bir çare bulamaz mıyız çektiğimiz fotoğraf ve videolar indirdiğimiz dosyalar sd kart yerine telefon hafızasına kaydediyor
RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0
eline sağlık kardeş harika olmuş ancak başka bir klavye yüklediğimde dil ve giriş kısımında gözükmüyor 2 farklı klavye indirdim ikiside görünmüyor ne yapabilirim acaba