Arama sonuçlarınız

1. K

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

Yeni kişi ekleyince WhatsAppı görünmüyor WhatsApp senkronizasyon da yapılamıyor
  2. K

ben geçen iReader'i komple kaldırmıştım telefondan bugün yine kendi kendine proğram indirdi
  3. K

fix paket yükleyerek sadece hafıza düzgün gösteriyor watsapp facebook gibi yerlerden indirilen fotoğraf ve videolarda dahil indirilen dosyalar çekilen foto videolar sd kart yerine dahili belleğe kaydediyor buda hafızanın hemen dolmasına neden oluyor
  4. K

Kimsede hafıza sorunu yokmu acaba kimse bahsetmemis indirilen dosyalar çekilen fotoğraflar ve videolar dahili belleğe kaydediyor uzun video bile çekilmiyor bu yüzden romu yüklemiyorum inşallah düzeltilir
  5. K

[4.4.2][OS][V4] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Furkan58 bende yurt dışı sms atmadı ama her ihtimale karşı yukleyeyim
  6. K

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Kardeş bende v1 yüklü hiçbir sorunla da karşılaşmadım eline sağlık v2 yi şimdilik yüklememe gerek yok sanırım
  7. K

RE: [4.4.2][OS] Gionee Elife S5.5 Amigo OS For GM Discovery Eline sağlık kardeş hemen deneyecegim
  8. K

alperenycll doğru sadece facebook ta var başka yok sorun sende değil rom bu şekilde
  9. K

aynen bende dört gözle bekliyorum :)
  10. K

Gel güncelleme gel günlerdir bekliyorum dayanamıyorum gayrı:)
  11. K

Güncellemeyle ilgili bir gelişme varmı hocam
  12. K

aynısını bende de yaptı ama ters hafıza yüzünden başka roma geçtim yeni güncellemeyle bu sorun da düzelir inşallah
  13. K

Teşekkürler kardeş rom harika bu romda karar kıldım ters hafıza en büyük sorunumdu bi şey indiremiyordum tekrar teşekkürler emeğine sağlık
  14. K

bu ters hafıza sorununa bir çare bulamaz mıyız kardeş çektiğimiz fotoğraf ve videolar indirdiğimiz dosyalar sd kart yerine telefon hafızasına kaydediyor
  15. K

Rom harika kardeş ancak bu ters hafıza sorununa bir çare bulamaz mıyız çektiğimiz fotoğraf ve videolar indirdiğimiz dosyalar sd kart yerine telefon hafızasına kaydediyor
  16. K

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 eline sağlık kardeş harika olmuş ancak başka bir klavye yüklediğimde dil ve giriş kısımında gözükmüyor 2 farklı klavye indirdim ikiside görünmüyor ne yapabilirim acaba
  17. K

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Eline sağlık kardeş görüntülü arama varmı acaba
  18. K

[PORT][OS] Freeme OS

Elinize sağlık Görüntülü arama varmı kardeş
  19. K

[4.4.2] 1:1 Galaxy S5 ROM by Asderdd v1.3 (Güncellendi 31.3.2015 )

Bana eski sürümünün şarjı daha iyiydi gibi geldi bu çabuk bitiyor kullandığım uygulamalar aynı