Arama sonuçlarınız

1. mrjack

[ARM64] GM 5 PLUS shamrock TWRP 3.2.3-0

Android 7.0 da bu yöntemle twrp kurabilir miyiz ?
  2. mrjack

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1]

Cvp: RE: GM 5 Plus CyanogenMod CM 14.1 ROM[Android 7.1] Herhangi bir kamera gibi sorun yok dimi ?
  3. mrjack

Rom daki sorunlar gitti mi ? birde tema desteği var mı ? bide pil performansı nasıldır acaba stocktan iyi mi ?
  4. mrjack

@Asderdd General Mobile ın başına getirilse daha çok güncelleme gelir valla :D eline sağlık
  5. mrjack

Meizu MX5 Flyme Launcher

Eline sağlık
  6. mrjack

[v2] Google Pixel Experience - GM 5+

RE: Google Pixel Experience - GM 5+ teşekkürler ellerine sağlık :)
  7. mrjack

Sorun

Cvp: RE: Sorun O şekilde görüyor ama gm 5 plus tool da görmüyor üstelik usb hata ayıklama da açık
  8. mrjack

Sorun

Beyler gm 5 plus cihazım windows 8 de görmüyor sorun ne olabilir ?
  9. mrjack

Şarj ile ilgili

Beyler telefonu uçak moduna alınca gece şarjım 70 se sabah da 70 oluyor ama uçak moduna olmadığı zaman %20 %30 şarj düşüşü oluyor nasıl çözülebilir ?
  10. mrjack

Huawei P9 Stock Wallpapers

eyvallah
  11. mrjack

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

RE: GM 5 Plus Tools [Root, Recovery, Xposed, OEM Kilidi, Custom Rom, Stock Rom] Ellerine sağlık
  12. mrjack

Launcher

Cvp: RE: Launcher saol :)
  13. mrjack

Launcher

Beyler bir sorum olucaktı bu android de filan launcher kurabiliyoruz ya windows ta da böyle launcher gibi bir şey var mıdır normal masaüstü görüntüsünden sıkıldım ?
  14. mrjack

GM 5 Plus CyanogenMod CM 14 ROM

Aynen tema desteği var mıdır acaba ?
  15. mrjack

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Cvp: RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Hiç bi sıkıntı yok ben kurdum direk açıldı çift sim cihazda
  16. mrjack

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Şarj olma esnasında hızlı şarj oluyor yazmıyor sorun ne olabilir ?
  17. mrjack

RE: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] Sonunda ellerine sağlık hocam :)
  18. mrjack

GM 5 Plus Nougat 7.0 Güncellemesi

Ellerine sağlık hocam General Mobile paylaşımı yapana kadar sen tek sim için bile eklemişsin neyse ben çift sim için bekleyişteyim :)