Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle ellerine sağlık diyorum ve bu forumda yeni uygulanan teşekkür ederek link gözükmesini sağlayan yöntem hakkında bir şey söylemek istiyorum bence gayet yerinde bir çözüm olmuş sen bu forumda kimseden bir karşılık beklemeden bu romları bizlere sunuyorsun ve bence bir teşekkürü de hak...
RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery
Rom buradan bakınca güzel gözüküyor bi discovery e kuralım bakalım nasılmış ;) Bu arada eline sağlık :)
Bulut depolama gelince mükemmel olur şu anda google keep kullanıyorum senkronizasyon olduğu için çok güzel çünkü rom filan değiştirdiğimizde notlar gitmesin dimi yinede güzel bi program eline sağlık :)
Beyler kişiselleştirme ayarlarında geziyordum birden bi şeye dokundum ve ayarlar menüsü bu hale geldi nerden yaptığımıda unuttum nasıl düzeltebilirim ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Yedekleme
Rootsuz uygulama yedekleyici : super backup
[hr]
Poweramp kur ordan istediğin şarkıyı zil sesi yapabilirsin
@Kard32 güvenebilirsin kardeş telefonunun model numarasını yazan bir konuya gir orada anlatım mevcut zaten ben eski bir telefonumun rom dosyalarını buradan buluyordum.
Cvp: Wi-Fi bağlantı problemi.
Wi-fi bağlanırken orda gelişmiş seçenekleri göster bas ordan ip ayarlarına gir ordan statik i seç orda yazanları tekrar yaz sonra şifreni gir ve bağlan a tıkla sorun çözüldü ;)