Arama sonuçlarınız

1. Thorny

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Hemen deniyorum görmemiştim onu. Ayrıca bir eksi noktasını unutmuşum romda görüntülü arama yok, oda benim için önemli değil messenger yetiyo bana :)
  2. Thorny

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

Rom forumdaki en muhteşem rom bence iki gündür kullanıyorum, üşenmeyip uzun uzun yazıcam. Öncelikle şunu söyleyim paylaşımın altındaki videoyu kaldırın, olumsuz etkiliyor.  Şu an paylaşılan son sürümdeki rom o videodaki değil. Romu kurdum ve puanım 10 üzerinden 9.5  :) Normalde menü...
  3. Thorny

[PORT] Themed Aosp Rom for GM Discovery

verdiğiniz kamera apk bende kurulmuyo ne yaptıysam olmadı
  4. Thorny

MaxAosp Rom v1.0 for GM Discovery

Galeri durdu hatası veriyor :(
  5. Thorny

[PORT-EDİT] Kingzone K1 Turbo - By Alphabet

Rom çok hoşuma gitti çok sade kullanmak istiyorum ama anti thief durdu hatası + ekran görüntüsü için bi fix veremezmisiniz ? Şu an başka roma geçtim bunu yedek aldım öyle duruyor canım rom...
  6. Thorny

[ART] 4.4.2 Neasbo™ V1 ROM

Emekleriniz için teşekkür fakat ekran görüntüsü alamıyorum.
  7. Thorny

Ayrıca romda el feneride yok.
  8. Thorny

Her açılışta anti thief durdu hatası alıyorum + ekran görüntüsü alamıyorum. Bi çözümü var mıdır ?
  9. Thorny

Art modunda çalışan (klavye yardım)

artta kullanıyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal&hl=tr
  10. Thorny

Rom

bak yenilikler burda http://forum.turkdevs.com/forum-rom-tanitim-bolumu   :goodbye:
  11. Thorny

Dahili Depolama Alanı Yetersiz Hatası (Fix lazım)

Fix lazım demişsin fix uygulamanın içinde var zaten  :adyo:
  12. Thorny

Dahili Depolama Alanı Yetersiz Hatası (Fix lazım)

arkadaş bunumu arıyo acaba ? Discovery Reparition Tool  uygulamayı düşünürsen tüm konuyu mutlaka oku benim telefon 16GB olmasına rağmen bana ilaç gibi geldide  :D
  13. Thorny

Modem

modemin altında yada arkasında model numarası yazar  modelini yazarmısın
  14. Thorny

[JB] Facebook Messenger & Play Store İfadeler Bozuk

JellyBean romlarda sürekli karşımıza çıkan şey, Facebook Messenger ve Play Storedaki ifadelerin-iconların bozuk görünmesine çare bulan varmı arkadaşlar ?
  15. Thorny

JellyBean 4.2.x Root Yapma

tüm linkler silinmiş malesef :(
  16. Thorny

Dokunmatik çalışmıyor (acil yardım)

Çok şükür bu olayı kazasız belasız atlattım servise göndermeye gerek kalmadı :) Şu iki günde flash tool kullanarak atmadığım format denemediğim sürüm kalmadı,  JB ve KK denemediğim stock rom kalmadı hiç bir şekilde düzelmedi telefon. Bazılarınızın dediği gibi farklı kernel yüzünden geldi...
  17. Thorny

Şu linkteki şeyi denesem mi, bu konularda uzmanda değilim hepten yemeyelim telefonun başını :(
  18. Thorny

ekranı ters çevirince sadece aşağı yukarı hareketi düzeldi gibi ama tam değil tuşlara basamadım yine sanki ekran çözünürlüğü değişmiş gibi sapma var ekranda
  19. Thorny

https://youtu.be/SV05nOFrSKM videoyu 7230 la çektim görüntü kötü idare et. Factory mode > touch panel testi  :uzgun:
  20. Thorny

romu kurup sonucu yazıcam [hr] görüntü ters döndü, dokunmatikte değişiklik yok  :uzgun: