Arama sonuçlarınız

1. Thorny

Dokunmatik çalışmıyor (acil yardım)

tam olarak hangi satıra eklemem gerekiyor GIDGAT_ULTIMATE_ART_EDITION_By_OROCHI_TURKDEVS build.prop dosyası burda https://drive.google.com/file/d/0Bywc5O3a1vWGbXZVT1FPYnlZclE/view?usp=sharing siz düzenleseniz ben eklesem olurmu  :shy:
  2. Thorny

hangi roma eklediğim fark edermi ?
  3. Thorny

sadece cihazı veriyoruz forummu dolduruyolar  hepsi bumu ?
  4. Thorny

olacağı yok gibi... telpanın sitesinden imei sorguladım garanti devam ediyor. servise göndericem fakat elimde fatura yok fatura falan isterlermi garantide bi sorun olurmu ?
  5. Thorny

telpanın sitesinden imei sorguladım cihaz garantili gözüküyor ama dediğim gibi ikinci el aldım faturasıda bende değil garantiye versem sıkıntı çıkarırlarmı sizce ?
  6. Thorny

romun linkini bulmak imkansız gibi ama build.prop bilgileri şöyle :( ---------------------------------------------------------------- # begin build properties # autogenerated by buildinfo.sh ro.build.id=JZO54K ro.build.version.incremental=eng.znsj_bianyi3.1366906156...
  7. Thorny

stock roma döndüm fayda etmedi factory modda touch panel testi var onu açtım ordada dokunmatik sorunlu  :what: yinede bi rom kurmaktan zarar gelmez deneyelim bakalım.
  8. Thorny

şimdi fark ettim çalışıyor fakat ters çalışıyor yukarı yerine aşağı, aşağı yerine yukarı gibi sapıttı anlayacağınız  O_o
  9. Thorny

Needromda bi rom buldum mt6589 diye korkmadım kurmaya kalktım ne olduysa bundan sonra oldu rom sorunsuz kurulum yaptı fakat açılmadı boot ekran bi anda rengarenk oldu, bekledim değişen bişey yok bataryayı çıkarıp taktım recovery giriş yaptım, recoveryde tüm işlemler sorunsuz çalışıyor, rom...
  10. Thorny

[MOD-APK] Discovery Reparition Tool

işlemi uygulucam fakat v8094 olayında takıldım GMD 16GB gidgat ultimate yüklü
  11. Thorny

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

kamera bir sefere mahsus ön kameraya geç geçiyor demişsiniz fakat hiç geçmiyor kamera durdu hatası veriyor
  12. Thorny

Şiir Konusu - Kaleminize Sağlık

http://sessiz-cigliklarim.blogspot.com.tr/ link paylaşıp konuyu kirletmiş gibi oldum ama, yasaksa silebiliriz
  13. Thorny

şu hayatta üç şey  bağımlılık  yaptı bende sigara alkol  ve sen... ve beni üç şey öldüresiye hasta etti sigara alkol  ve sen... ve bana üç şey  yasak şimdi sigara alkol  ve sen... ve benim üç şeyden aynı anda  vazgeçmem imkansız sigara alkol  ve sen... bu...
  14. Thorny

Hastanenin  acil kapısına oturmuş  gelip giden  ambulansları izliyorum,  vicdanım kadar  gürültülü siren sesleri,  merhametim gibi  koşuşturan hemşireler  ve içimdeki  hasret kadar  ağır hastalar...  Bir köşede oturmuş  ambulansları izliyorum  hayattan ex olmuş gözlerimle... 4.3.15
  15. Thorny

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

RE: [CWM]Stock Kitkat v8168 for GMD 4/16GB by Incredible bundan önceki versiyonda arama kaydında aramaları sil dediğimiz zaman ingilizce kelimeler vardı, onları falan düzelttilermi acaba  O_o
  16. Thorny

CM11 Portlama General Mobile Discovery By OROCHI & Cyber71khan

portladığınızı denemek isterim. paylaşırsanız sevinirim.
  17. Thorny

4.4 de şarj dayanmıyor 4.2 de ise play store ve fb messenger ifadeleri bozuk çıkıyor. bendeki merak 4.1 de cihaz daha hızlı çalışırmı donmalar ortadan kalkarmı sorusuydu, o yüzden sordum.
  18. Thorny

gmd için jb 4.1 portlamak mümkün mü ?
  19. Thorny

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

cihazı art'a aldım Swiftkey  çalışmıyor, program kuruluyor fakat klavye tuşları basmıyor.