Arama sonuçlarınız

1. mrjack

Status 7 hatası

Twrp kur gitsin philz mi kaldı ya ?
  2. mrjack

GM 5 Plus PAC ROM Custom Rom

Öncelikle ellerine sağlık diyorum ve bu forumda yeni uygulanan teşekkür ederek link gözükmesini sağlayan yöntem hakkında bir şey söylemek istiyorum bence gayet yerinde bir çözüm olmuş sen bu forumda kimseden bir karşılık beklemeden bu romları bizlere sunuyorsun ve bence bir teşekkürü de hak...
  3. mrjack

Nova Launcheri Nexus'a Çevirme

Zooper widget ta sd card a tıklayınca dosya seçme ekranı gelmiyor neden ?
  4. mrjack

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Saolasın android 7 yi bekliyodum ama geçelim bakalım ne değişmiş :)
  5. mrjack

RE: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Bu hyperx kernel çok fark eder mi sizce nasıl olur şu an stock tayım acaba geçsem mi geçmesem mi ?
  6. mrjack

GM 5 Patlamak Üzereydi

@ezio89 yastığın altına koyma çok tehlikeli valla patlar yani.
  7. mrjack

[G3 Beat] Cyanogenmod'Mu, Resurrection Remix'Mi?

Cvp: RE: [G3 Beat] Cyanogenmod'Mu, Resurrection Remix'Mi? İyi kullanımlar :)
  8. mrjack

[Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery

RE: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery Rom buradan bakınca güzel gözüküyor bi discovery e kuralım bakalım nasılmış ;) Bu arada eline sağlık :)
  9. mrjack

[02.09.2016] MixNote NotePad

Bulut depolama gelince mükemmel olur şu anda google keep kullanıyorum senkronizasyon olduğu için çok güzel çünkü rom filan değiştirdiğimizde notlar gitmesin dimi yinede güzel bi program eline sağlık :)
  10. mrjack

GM 5 Plus Bliss 6.4 Custom ROM

Sırada ki rom nedir ? :D
  11. mrjack

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mrjack

CyanogenMod için Ultra Ses Modu!

Cvp: CyanogenMod için Ultra Ses Modu! RR de çalışır mı ? GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mrjack

RR Rom Ayarlar

@TheNexus çok saol düzeldi :)
  14. mrjack

RR Rom Ayarlar

Beyler kişiselleştirme ayarlarında geziyordum birden bi şeye dokundum ve ayarlar menüsü bu hale geldi nerden yaptığımıda unuttum nasıl düzeltebilirim ? GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mrjack

GM 5 Plus Temasek's Cyanogenmod CM13 ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus Temasek's Cyanogenmod CM13 ROM Aynen pil performansı nasıl hangisini kursak :D
  16. mrjack

Yedekleme

Cvp: Yedekleme Rootsuz uygulama yedekleyici : super backup GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi [hr] Poweramp kur ordan istediğin şarkıyı zil sesi yapabilirsin GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. mrjack

RE: Cvp: GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.3 RR ROM Bi kere kapat aç GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. mrjack

Batarya sorunum var lütfen bir bakarmısınız :-(

@Kard32 güvenebilirsin kardeş telefonunun model numarasını yazan bir konuya gir orada anlatım mevcut zaten ben eski bir telefonumun rom dosyalarını buradan buluyordum.
  19. mrjack

Wi-Fi bağlantı problemi.

Cvp: Wi-Fi bağlantı problemi. Wi-fi bağlanırken orda gelişmiş seçenekleri göster bas ordan ip ayarlarına gir ordan statik i seç orda yazanları tekrar yaz sonra şifreni gir ve bağlan a tıkla sorun çözüldü ;) GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi