Arama sonuçlarınız

1. jsnow492

Root + TWRP Marshmallow D855 (30b)

konu için teşekkürler 6.0 kurdum şimdi twrp ve rootu halledeceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz edit :sıkıntı çıkmadan hem 6.0 hem root hem twrp konu icin tekrar teşekkürler
  2. jsnow492

TURKDEVS Dokunmatik için Toplanın

garantiden geçen hafta geldi arkadaşın tableti yazılım atmışlar başka bişey yok
  3. jsnow492

kernel ile alakası yok beyler boot.img den kerneli alabilirsiniz
  4. jsnow492

TWRP Recovery modda apk kurulabilirmi

qtADB programı ile yapabilirsin
  5. jsnow492

Bootlogo değiştirme

buraya bi bak
  6. jsnow492

[Port]PussyFap Rom By Tarik294

bunu etab5 e uyarlamaya çalıştım yapamadım. etab 5 portlayabilecek olan biri varmi
  7. jsnow492

DNS değiştirme

3c toolbox prodan ağ yöneticisinden hallet
  8. jsnow492

E TAB 5 AÇILMAMA SORUNU + Sp Flash Tool Recovery Flash lama sorunu

sp flashtoolun en son sürümü ile ve formatlanması gerek tabletin
  9. jsnow492

Tabletin seri numarası silindi

Sn/Imei writer icin gerekli dosyalar varmi elinde programa göstereceğimiz ben uğraşmıştım yapamamıştım
  10. jsnow492

Scatter Dosyası Oluşturma

Mtk droid tools ile oluşturulmuyor , manuel olarak nasıl scatter hazırlanıyor veya elinde etab4 için scatter dosyasi olan verebilir mi çok lazım
  11. jsnow492

kernelin backupunu rashr ile alamadim backup alma konusunda yardımcı olabilecek varmi
  12. jsnow492

benim dokunmatik sağlam + cihaz rootlu rashr ile kernel backuplayıp paylaşmamı isteyen varmı
  13. jsnow492

Seri Numarası Sorunu

Tabletin seri numarası uçtu abc12345678 gibi oldu stock attım aktive edemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?  nasıl becerdin demeyin bende bilmiyorum  :uzgun: :adyo: [hr] başka bir arkadasın twrp backup unu yükledim nvram ı da yüklemiş
  14. jsnow492

Tablete stock rom attım Acil Yardım

hocam kontrolde sıkıntı çıkmasın diye sıfırladım geri aktive edemedim de veya hocam aldığımda aktifleştirdim sonra kapanınca acılmadıydı sıfırladım böyle oldu de
  15. jsnow492

[RECOVERY][STABLE] TWRP 2.8.5.0 2015.11.22

eski twrp nin üzerine yükledim fakat eski backuplarimi göremiyorum [hr] tamam buldum seri numarasi ile klasör acıyormus hallettim sağolasın cok isimi gördün
  16. jsnow492

Flaşlanabilen recovery.img

bu sürüme nasıl güncellerim ? img olarak atsam çözünürlük sorunu falan olur mu [hr] forumda paylasilan diğer recovery i yükleyince o özellik geldi konu kapanabilir
  17. jsnow492

evet doğru anladınız
  18. jsnow492

başlıkta belirttiğim gibi recovery.img i twrp üzerinden flaşlayabilir miyiz ?  sistem yazılımını kırmada kullanılan crack ile mantık aynı fakat gerekli bilgiye sahib değilim biraz araştırdım mümkün gibi gözüküyor .  amacın ne diye soracak olursanız stock yazılımda yedek aldım herhangi bir...
  19. jsnow492

dokunmatik sorunu

bendede bir tane tablet var dokunmatik kalibrasyon yapiyor ama hicbir şekilde kalem harici algılamıyor