Arama sonuçlarınız

1. Hayalet520

Xiaomi Mi a2 lite

Herkese merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce xiaomi mi a2 lite cihazını aldım. Gayet memnunum fakat bildiğiniz gibi cihaz android one kapsamında ve saf android arayüzü. Bu cihaza miui 9 yada bi alt sürümünü yükleme gibi bi ihtimalimiz varmı. Twrp den flashlama gibi mesela. Şimdide...
  2. Hayalet520

USB seçenekleri gelmiyor

Öncelikle herkese marhabalar. Arkadaşlar benim sorunum telefonu pc ye bağlamak için USB kablosu bu baktığımda normal şarj olur gibi şarj oluyor. Ne pc telefonu görüyor ne de telefonda bi bildirim geliyor. Üstteki bildirim çubuğunda USB seçeneklerine dair hiç birşey gelmiyor. Pc deki sürücülerin...
  3. Hayalet520

Gm 5 plus romdan sonra sim kart okumama sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Cihazım gm 5 plus ve cihazıma rom yükledikten sonra (bütün romlarda geçerli deil) sim kart bulunamadı, sim kart takın gibi hatalar aliyorum. Sorun neyden kaynaklaniyor olabilir? Şimdiden teşekkürler
  4. Hayalet520

Gm 5+ dual rom dan sonra sim kart okumama sorunu.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben Gm5+ dual kullanıyorum. Sorunum telefona bi rom atinca (bütün rom lar için geçerli deil) telefon başlayinca sim kart takın ve ya sim kart bulunamiyor hatası aliyorum. Sorun neyden kaynaklaniyor olabilir? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.