Arama sonuçlarınız

1. TheHealeR™

Grand Prime Plus(SM-532F) Hafıza Kartını Cihaz Belleği Yapma

Merhaba Arkadaşlar, Bilindiği Üzere Cihazın 8GB Hafızası Var Ve Çok Yetersiz:( Bu Cihazda Partition Nasıl Yapılır Bilen Bir Arkadaş Yardımcı Olursa Sevinirim.
  2. TheHealeR™

Xiaomi Satılan Ülkeler Ve Satın Alma Hakkında

Merhabalar. Ben xiaomi mi6 almak istiyorum.şuanda ithalatçi garantili olarak yok sanırım.eğer gelirse bu ürünler pasaport kayıtlı oluyormu kullanmada sorun cıkarmı.Ve birde Almanyada satısı varsa almanyadan getirttircem.Almanyada Satıs varmıdır.Çok Teşekkürler
  3. TheHealeR™

[4.1+]HEBF Optimizer[ROOT]

Merhaba Forum TURKDEVS ailesi  XDA da gezerken buldugum bir uygulamayı sizinle paylaşmak istedim. İçinde performans batarya vs.vs. Tweakleri olan bir uygulama denemk isteyen olabilir belki. Link: Google Play Store
  4. TheHealeR™

Vault Sorunu

Merhabalar Bir konuda yardıma ihtiyacım var.Google play store daki bir uygalama olan vaultu kullanıyodum uygulama kendi içerisine fotograf ve videoları alıp gizliyor ve o dosyaları SystemAndroid diye bi klasor açıp içine koyuyor dosya uzantıları ise .bin.Benim sorunum ise attıgım fotografları...
  5. TheHealeR™

Xposed Güvenlik Sorunu

Evilbane Kuzgunlar adlı oyuna giriş yaparken xposed i kabul etmiyo alert Code veriyo.Xposedi gizleme gibi bişey varmıdır acaba yardım edermisiniz
  6. TheHealeR™

[MOD]Apple iOS Emoji [4.4+]

Merhaba arkadaşlar xda da gezerken buldugum ios emoji.Çok hoş duruyor  [/url][/img][/url][/img] Yüklemek için ; https://drive.google.com/file/d/0B0iHcsGZsvAZOG5Ud3lDVGkzN2c/view?usp=docslist_api Kaldırmak için ;https://drive.google.com/file/d/0B0iHcsGZsvAZOXdqV2x1b1VPcms/view?usp=docslist_api
  7. TheHealeR™

E-Tab 10

Merhaba. Rom geliştiricilerinden bir.ricada buluncaktım.Başlıktada oldugu gibi etab10 için Custom rom yapabilecek birisi varmı acaba tablet aşırı kasıyor surekli takılmalar var.Kendim yapmak isterdim ama malesef ki bilgisayarım yok.Bu nedenle sizlerden yarım bekliyorum
  8. TheHealeR™

Note 5 Rom

Forumda note 5 Rom vardı tekrar portlanıp yayınlanıcak denmişti. Son durum nedir? rom tekrar ne zaman gelecek hala o roma kullanıyorum romda dolby atmos çalışmıyor
  9. TheHealeR™

Sizce hangisini kullanmalıyım?

Arkadaşlar sizce hangisini kullanmalıyım?   1-) 2-) 3-) 4-)
  10. TheHealeR™

Status bar

Merhaba Xperia ROM kullanıyorum status bar çok basit geldi bunu lolipop tarzi veya göze hoş gelen bir sey yapmak istiyorum ama durum.çubuğunu deil cektigimizde gelen yeri lütfen yardım edermisiniz
  11. TheHealeR™

GM Discovery Sistem Yöneticisi

Merhabalar GM Discovery deki sistem yöneticisini kullandığım romda çalıştırabilir miyim ? Sistem yoneticisindeki Firewall uygulaması çok kullanışlı play store deliler hoşuma gitmedi ve kullanımı karisik o uygulamayı costum romda kullanabilir miyim Edit: Kullandığım ROM Hive OS V 2.0
  12. TheHealeR™

General Mobile Discovery Mesaj Sorunu

Merhabalar GMD 1 kullanıcısıyım cihaz mesaj atma sorunu var paket var kontur var gsm numaralarına da mesaj atamıyorum 4 haneli numaralarada Telpa servise gittim yazılım atılması gerekiyormus bu işlemi ben yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.