Arama sonuçlarınız

1. R

[STABLE][AOSP][Layers] PowerGamer OS V0.3 FoR E-TAB 5

hocam bu arada av1 decode edemiyor vp9 kasıyor tek oynattığı avc istersen smarttubedan bak biraz kurcalarsan tüm video çözünürlüklerini aç vs. dersen meraklısı için istatistikleri açınca gözüküyor, avc kasmamasının ve nogu'da kasmasının nedeni de OMX.MTK.VIDEO.DECODER.AVC olması, android 6+ üstü...
  2. R

NEREDESİNİZ?!

hocam ben port ettim ama animasyonda kaldı sanırım haklısınız mt6582 için aicp vardı, neyse olsun bu da başarıdır benim için
  3. R

[7.1.2]Hexagon OS V2.6 for HULKBUSTER

ben portlayabildim fakat aicp boot animasyonunda kaldı ilerlemiyor sorun ne bilmiyorum.
  4. R

[5.1.1][Flashlable] Saf Lollipop Etab 5

usta sideload ile kurdum %62de "serving: 'C:\Users\Resul\Desktop\ETAB SON HAL\2- ROM\1- SafLollipop_OneTeams.zip' (~62%) adb: failed to read command: No error" dedi boot ediyo ama, sen mi öyle ayarladın acaba kurar kurmaz boot et diye? edit: evet otomatik reboot şeysi koymuşsunuz :dd
  5. R

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

sound fix patch indirebilirsiniz İndir
  6. R

Stock recovery ile sürüm düşürme

Şimdi elimde GM 5 Plus var. Tek hat destekli. Ben buna Android 7 ROM'unu kurmak istiyorum. Android oreo sıkıntılı bir sistem. Android 7 ROM'unu buldum fakat root atamadım stock Recovery ile Android 7'ye düşürme işlemi yapılabilir mi?