Arama sonuçlarınız

1. T

[FİNİSH][7.1.2][N]Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5

öncelikle estağfurullah hocam sizde bizim hocamızsın bizimde üzerimize vazife böyle şeyler ve ne demek birde sorununuz çözüldü mü onu sorayım
  2. T

şunu https://file.io/5BAozOEzavOZ indirin hocam. Önce attığım linkteki dosyaları çıkartın sonra bu konuştuğumuz konu başlığındaki romu sevmiştiniz sanırım bunu cihaza atın. Daha sonra kurtarma kısmında gelişmiş temizlemede sadece sistemi silmenizi isteyeceğim. Attığım linkteki dosyanın...
  3. T

İyi akşamlar hocam elimde tablet yok ve baya uzun süre önce kurmuştum hangi romu kurdum Allah bilir. [4.4.2][Beta][Stabil][Dpı sorunu yok]MIUI 8 V6.7.5 Global For E-TAB 5 Custom Rom - [NEW]-[FINAL]-[STABLE] MIUI 8 V7.5.25 Global ROM FOR ETAB 5 bunlardan birisi olmalıydı indirdiğim verdi...
  4. T

hocam sorun nasıl çözülür bilmiyorum ama miui romlar vardı sarjı uzun giden o romlarada bir bakın derim android sürümü 5 veya daha düşük belki işinizi görür. Yayınlamada olan hata bir ihtimal ekran yakalayan sistem aracında bir hata yüzünden kaynaklanıyordur ekran kaydı fixi falan atmışlarsa...
  5. T

Hocam ben romdan pek anlamam hataları nasıl giderilir ama yansıtma için alternatif söyleyebilirim yansıtmayı kablosuz mu yapıyorsunuz , imkanınız varsa kablo ile yapmayı deneyin derim. Bilgisayara kurulan bir uygulama ile çok basit ekran yansıtması yapılıyor kaliteden taviz vermeden
  6. T

Hocam otg desteği var mıdır romun